Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Zorg voor de juiste routing van hygiëneproducten in uw sanitaire ruimte

   Leestijd ca. 1.5min

  Wanneer u een grote onderneming heeft, wilt u de sanitaire ruimte natuurlijk zo indelen dat er zoveel mogelijk toiletten in gerealiseerd kunnen worden. De routing in uw sanitaire ruimte is belangrijk om het uw bezoekers aangenaam te maken, maar ook omdat het u schoonmaakkosten kan besparen.

  Lange rijen toiletten en wastafels

  We zien het regelmatig in grote toiletruimten, bijvoorbeeld op luchthavens, restaurants of in pretparken; een onpraktische indeling van de sanitaire ruimte. Vaak gaat het dan om langwerpige ruimten, waarbij één lange wand is gevuld met toiletten. De tweede lange wand is gevuld met wastafels. Alleen aan de twee korte wanden zijn handdoekdispensers en afvalbakken te vinden. Dit betekent dat bezoekers met de natte handen naar een korte wand moeten lopen om hier de handen te drogen. Hierdoor wordt de vloer nat en vies en glad.

  Praktische plaatsing van uw hygiëneproducten

  Voorgaande situatie is slechts een voorbeeld van een verkeerde indeling die vaak voorkomt. Er zijn nog tal van andere situaties te noemen. Wanneer er veel gedruppeld wordt op de vloer, is het inplannen van extra schoonmaakmomenten noodzakelijk. Dit kost u tijd en geld. Dit is niet nodig wanneer u zorgt voor de juiste routing in de toiletruimte, met een praktische plaatsing van de hygiëneproducten.

  Juiste routing fijner voor de bezoekers

  Vanzelfsprekend is het voor de bezoekers van de toiletruimte niet prettig om met natte handen naar de andere kant van de ruimte te lopen. Uw bezoekers stellen het zeker op prijs wanneer u de nodige aandacht besteed aan het realiseren van de juiste routing. Plaats een zeepdispenser boven iedere wastafel. De dispenser voor papieren handdoekjes hangt op ooghoogte en boven de afvalbak. Plaats deze direct naast de wastafel. Zorg ervoor dat u de juiste afvalbak met voldoende inhoudt aanschaft voor de drukbezochte locaties.

  Denk bij de inrichting van uw sanitaire ruimte ook aan een toiletbrilreiniger en luchtverfrissers. Deze producten creëren voor uw bezoeker de optimale beleving van hygiëne. Zo zorgt u voor de meest optimale situatie voor uw sanitaire voorziening.

  Wij helpen u graag!

  Het is verstandig om de nodige aandacht te besteden aan waar u uw hygiëneproducten plaatst in de toiletruimte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Onze adviseurs adviseren u graag.

  Bron: Euro Products 

   
   
  Marketing & Communicatie