Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Zachte reiniging vaat en voor alle waterhardheden

  Werner & Mertz Professional heeft een nieuw product met vier eigenschappen voor de professionele vaat op de markt gebracht. 

  De naar het zeggen van het bedrijf milieuvriendelijke Energy Easytabs moeten voor een zachte reiniging van de vaat zorgen. De reinigingsconcentraten Energy Bar, Uni en Ultra kunnen volgens Werner & Mertz alle waterhardheden aan.

  Versnellen droogtijd van de vaat
  Green care Energy Easytabs combineert vier functies. “Naast uiteraard de reinigende functie, versnellen de Energy Easytabs de droogtijd van de vaat”, aldus het bedrijf. “De vorming van een witte sluier wordt verhinderd zodat de vaat beter schittert. De Energy Easytabs bieden ook bescherming van de vaat waardoor de levensduur wordt verlengd. Ze zijn fosfaat- en kleurstofvrij en verhinderen kalkaanslag op de verwarmingsweerstanden. De ecologische vaatwastabletten zijn duurzaam ontwikkeld en daarom gecertificeerd met het Europees ecolabel.”

  Hardheid van water verminderen
  Energy Bar is een reinigingsconcentraat gericht op het afwassen van glazen. “De combinatie van bestanddelen zorgt voor een grondige en tegelijk materiaalvriendelijke reiniging van de vaat”, zegt Werner & Mertz. “Het product bevat complexvormers die de hardheid van het water verminderen en zo kalkaanslag helpen voorkomen. Bovendien versterken ze de reinigingswerking door losgekomen vuildeeltjes zwevend te houden.”

  De twee andere reinigingsconcentraten zijn Energy Uni en Energy Ultra. De eerste richt zich specifiek op het reinigen van de vaatwas met zacht tot middelhard water. De tweede richt zich op vaatwas met hard water. “Deze heeft een ultrageconcentreerde formule waardoor met slechts een geringe dosering de meest veeleisende vaat in de meest moeilijke omstandigheden grondig wordt gereinigd.  Beide producten hebben een perfect vetoplossend vermogen en geven geen storende schuimvorming.”

   

  Bron: Servicemanagement