Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Poetspapier kom je overal tegen. Welke poetsrol past het beste bij jou?

  Welke poetsrol gebruik jij? 

   

  Poetspapier kom je op bijna elke werkplek tegen en wordt gebruikt voor vele doeleinden.

   
  Je kunt er oppervlakten zoals aanrechten en werkbladen mee schoonvegen maar ook gereedschappen of machines mee schoonpoetsen. Een flink stuk poetsrol is altijd prettig, ook om je handen droog en schoon te maken. Er zijn verschillende formaten en kwaliteiten voor diverse toepassingen, maar welke poetsrol kun je nu het beste gebruiken voor welke toepassing? 
   
  Mini of Midi poetsrollen?
  Mini Poetsrollen zijn uitermate geschikt voor locaties waar de ruimte beperkt is of waar het verbruik gering is. Er zit minder papier op een rol en er is dus ook een kleinere dispenser nodig. Je kunt een mini poetsrol dispenser makkelijk plaatsen in de Pantry, keuken of kleine werkplaats.

  Midi poetsrollen zijn de meest voorkomende rollen, veel mensen noemen dit een Tork rol. Deze poetsrollen voelen fijn aan, zijn stevig en neemt vocht en vuil goed op. In de voedselverwerkende industrie is een blauwe poetsrol aan te raden, zodat alle restjes gemakkelijk zichtbaar zijn. Midi poetsrollen bevatten ongeveer 2x zoveel papier en zijn dus een slag groter. Deze dispensers zie je vaak in keukens waar voldoende ruimte is, maar ook in werkplaatsen en zelfs in een monteurs bus of klaslokaal.
   
  Maxi Poetsrollen
  Voor het echte grote werk gebruik je maxi poetsrollen. De Maxi poetsrollen hebben maar liefst 1.000 meter aan poetspapier. Maxi Poetsrollen zijn het meest geschikt voor garages en bedrijven waar een grote hoeveelheid papier gewenst is.
  Alle poetsrollen zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten en kleuren.

  Wist je dat?
  Wist je dat je met het systeem van Tork een hoop papier kan besparen. De Mini en Midi poetsrollen zijn geperforeerd waardoor deze in de speciale Reflex dispensers vel voor vel afscheuren. Hierdoor gaat het papierverbruik gegarandeerd omlaag.
   
  Zelfs bij een eenvoudig product als poetspapier komt zeker enige expertise kijken, wij begrijpen goed dat je wellicht nog vragen hebt. Neem daarom gerust contact op met ons deskundig personeel, zij helpen je graag verder.

   

   

   

   

  Geschreven door:
   
  Linda van Vugt
   
  Bekijk hier alle blog's van Linda