Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Wecoline Bright ‘n Water pads garanderen uitblinkende resultaten

   Leestijd ca. 2min

  Onlangs heeft Wecoline een nieuwe lijn vloerpads geintroduceert: de Wecoline Bright ’n Water pads voor vloerreiniging en –onderhoud met alleen water. 

  Briljante vloerpads met een speciale toplaag geschikt voor strippen, reinigen en polijsten met alleen water.

  De oplossing voor milieubewust vloeronderhoud!

  Toepassing

  • De Wecoline Bright ’n Water pads zijn ideaal voor gebruik op gepolijst beton, terrazzo, natuursteen, VCT en overlays. Zeer geschikt op vloeren in winkels, scholen, luchthavens, magazijnen, fabrieken etc.
  • De pads zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en verschillende maten, ook rechthoekig. De kleur geeft de toepassing aan.
  • Afhankelijk van de mate van vervuiling en het soort vloer, wordt tijdens de behandeling gewerkt met de verschillende kleuren.

  De pads worden met water gebruikt op een schrobzuigautomaat en kunnen ook droog gebruikt worden op een high speed of ultra high speed éénschijfsmachine. Wanneer de padkleur verdwenen is, is het tijd om de pad te vervangen. Bij tijdige vervanging blijft het reinigingsresultaat optimaal.

  Efficiënt, veilig en veelzijdig in gebruik

  Bij gebrek aan glans en voor het verwijderen van gebruikssporen en vlekken, spotreparatie en -herstel zijn Wecoline Bright ’n Water pads dé oplossing. Hiermee worden blijvende en kostbare schades aan vloeren voorkomen.

  Omdat er geen chemie aan te pas komt, is deze methode veilig in toepassing en gebruik. Bovendien kostenbesparend aangezien stripper voor een vloer van 50 m2 al snel € 20 kost.

  Bekijk hier de Bright ’n Water pads

  Marketing & Communicatie