Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Webinar desinfecteren

  Webinar desinfecteren

  Webinar desinfecteren

  Donderdag 9 april hebben we wederom een succesvolle webinar georganiseerd. Guido van Keulen en Mark in den Bosch zochten de verdieping over het thema desinfectie.

  Vragen als waarom desinfecteren we en welke methode zijn er stonden centraal in het webinar wat ongeveer 20 minuten duurde.

  De kijker had de mogelijkheid live vragen te stellen tijdens de sessie die opgebouwd was uit een presentatie, instructiefilmpjes en live demonstraties.

  Gezien de huidige situatie sluit het thema naadloos aan op de urgentie van goed reinigen en desinfecteren.

  Op onze website vindt je meer nuttige informatie over handhygiëne, maatregelen ten behoeve van infectiepreventie en drie protocollen, opgesteld door het RAS betreffende schoonmaakprocedures.

  Kijk voor meer informatie op onderstaande link:

  >> Informatie infectiepreventie

  Heb je de webinar gemist? Dan hebben we goed nieuws! De webinar is namelijk opgenomen en terug te kijken. Druk op onderstaande link om de opname terug te kijken.

  >> Webinar desinfectie 9 april 2020

  Mocht je naar aanleiding van de webinar nog vragen hebben, advies willen of producten bestellen? E-mail dan gerust naar info@avodesch.nl of bel naar 024 372 72 92. Tevens kun je terecht op onze website: www.avodesch.nl  Geschreven door:
  Linda van Vugt
  Bekijk hier alle blog's van Linda