Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Vloerreiniging met het Vileda UltraSpeed Systeem

   Afspeeltijd ca. 1.58min

  UltraSpeed Pro is een door Vileda Professional ontwikkeld vlakmop concept voor het vochtig reinigen van waterbestendige, harde vloeren (sopmethode). Compact, solide en met een volledig nieuw ontworpen kunststof pers. 

  UltraSpeed Pro is een nieuw, gebruiksvriendelijk en modulair vlakmopsysteem. De volledig nieuw ontwikkelde pers biedt een groot aantal voordelen. Hij is eenvoudig te demonteren, klikt vast op de emmer en heeft een hoge persdruk. Daardoor is de vochtigheid van de mop goed regelbaar. Van zeer vochtig tot klamvochtig. De gereinigde vloer is sneller droog en kan na korte tijd weer gebruikt worden.

  UltraSpeed Pro kenmerkt zich verder door de toepassing van sterke, lichtgewicht materialen en een divers assortiment moppen, waaronder microvezel.

   

   

  Prestatie

  Het UltraSpeed Pro systeem is simpel en eenvoudig in gebruik. De unieke pers drukt meer vocht uit de mop dan traditionele persen. Daardoor is de vloer sneller droog. Belangrijk in ruimtes die continue in gebruik zijn. Door de speciale mopbevestiging hoeft de mop niet van de houder verwijderd te worden om hem uit te persen.

  Ergonomie

  Dankzij het innovatieve ontwerp van de UltraSpeed Pro pers kan de mop met minder kracht worden uitgeperst. Toepassing van lichtgewicht materialen, ergonomische handgrepen en een degelijke telescoopsteel zorgen voor een minimale lichaamsbelasting en optimale werkhouding van de gebruiker. 

  Veelzijdigheid

  Het UltraSpeed  Pro vlakmopsysteem is veelzijdig. De pers past op een Vileda 25 liter emmer, maar ook op onze 15 liter emmer. Een enkele rolemmercombinatie, een dubbele rolemmercombinatie of geïntegreerd in een Origo werkwagen, het kan allemaal. Pers met hendel of zonder hendel. Een microvezel mop of een mop om mee te schrobben. Veel is mogelijk.
  Maar ook in de toepassing is het UltraSpeed Pro systeem een manusje van alles. Vloeren, plinten, wanden, stootborden van trappen, plafonds. Overal kunt u het systeem effectief inzetten.

  Wilt u het Ultraspeed Pro systeem op een Origo werkwagen? Geen probleem, het onderstel van de Origo is er voor gemaakt.
  Kortom, UltraSpeed Pro biedt grote voordelen als het gaat om kwaliteit, flexibiliteit en ergonomisch vlakmoppen.

  Beschrijving van het product

  De basis van het UltraSpeed Pro vlakmopsysteem is de innovatieve pers. Door Vileda Professional ontworpen met de wensen van onze gebruikers als uitgangspunt: eenvoudige bediening, compact, goed reinigbaar en bovenal een pers met hoge perskracht zonder grote krachtinspanning. Naast de standaard hendelpers is er ook een uitvoering zonder hendel beschikbaar. Uniek is dat de pers rechtstreeks op de emmer geklikt wordt en zeer makkelijk te reinigen is. De 15 en 25 liter emmers hebben een slimme kleurcodering in de vorm van verwisselbare clips en een handgreep aan de onderzijde voor het makkelijk leeggieten. Beide emmers passen op het solide rolemmer onderstel,dat voorzien is van 4 zwenkwielen en een opstaande rand waardoor de emmers stevig vast staan. Twee onderstellen van een enkele rolemmer zijn slim koppelbaar tot een dubbele rolemmer. Eenvoud op zijn best.  

  Bekijk hier ons Vileda UltraSpeed assortiment.

   
   
  Marketing & Communicatie