Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Vloeronderhoud: bescherming en reiniging

  Vloeronderhoud: bescherming en reiniging

  Vloeronderhoud: bescherming en reiniging  

  Het is vaak een beetje een ondergeschoven kind, maar het onderhoud van je vloer is zeker iets waar je aandacht aan wilt besteden. Je wilt namelijk voorkomen dat de vloer beschadigd raakt door bijvoorbeeld krassen of hardnekkige vervuiling. In deze blog vertellen we hoe en waarmee je jouw vloer optimaal schoon kunt houden.

  Vloeronderhoud

  Voordat we je vertellen over het gebruik van de juiste onderhoudsmiddelen, is het belangrijk om te weten wat er zoal onder vloeronderhoud valt. Onder vloeronderhoud verstaan we onder andere reinigingsbeurten en vloerbescherming.

  Onderhoudsmachines voor een optimale reiniging

  Om de vloer optimaal te kunnen verzorgen en beschermen, heb je de juiste middelen nodig. Wij hebben diverse machines in het assortiment waarmee je jouw vloer de optimale verzorging kunt geven. Wil je de vloer ontdoen van vuil? Dan hebben wij professionele machines die zowel natte als droge oppervlakten goed aankunnen. Neem bijvoorbeeld de waterstofzuigers: geen stofzuiger is zo veelzijdig als de waterstofzuiger. Deze apparaten zuigen het vuil op van zowel droge gladde vloeren als natte vloerbedekkingen.

  Daarnaast hebben wij schrob- en zuigmachines die eenvoudig in gebruik zijn en de vloer binnen een handomdraai schoon en droog maken.

  Heb je tapijt op de vloer? Dan vraagt dit uiteraard om een andere machine. Wij hebben diverse tapijtreinigingsmachines in ons assortiment. Deze tapijtreinigers zorgen voor een doeltreffende, gebruiksvriendelijke en zeer eenvoudige reiniging. De machines maken gebruik van de sproei-/extractiemethode. Met deze methode wordt water onder druk in het tapijt gespoten en samen met het opgeloste vuil onmiddellijk opgezogen.

  Reinigingsmiddelen

  Om je vloer optimaal schoon te kunnen houden, zijn de reinigingsmiddelen natuurlijk net zo belangrijk. Voor ieder type vloer hebben wij een passend reinigingsmiddel. Onze tapijtreinigers zijn krachtig, veelzijdig en verwijderen hardnekkig vuil van tapijten. We hebben tapijtreinigers van de merken Diversey en Tana Professional. Heb je een houten vloer? Dan is TIMBER Lamitan van het merk Tana Professional een doeltreffende reiniger.

  Daarnaast hebben wij een breed assortiment aan dagelijkse reinigers voor verschillende type vloeren. De dagelijkse reinigers zijn snel en gemakkelijk bruikbaar en geven een grondige reiniging. Benieuwd naar onze dagelijkse vloerreinigers? Deze vind je hier.

  Vloeren Kennisdag

  Wil je jouw vloer beschermen maar weet je niet goed welke machine of techniek je toe kunt passen? Of is jouw vloer dermate beschadigd dat je huidige reinigingsmiddel niet meer toereikend is? Volgende week woensdag (26 juni) organiseren wij in samenwerking met onze leverancier Diversey een Vloeren Kennisdag bij ons in Nijmegen. Op deze dag worden onderwerpen als topcoaten, recoaten, carefree en twister uitgebreid besproken. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Wil jij deelnemen aan deze dag? Meld je dan snel aan via info@avodesch.nl!

  Zou je graag een keer persoonlijk advies willen over welke machine het meest geschikt is voor jouw vloer en met welke techniek je een optimaal resultaat krijgt? We komen graag een keer bij je langs. Neem voor meer informatie contact met ons op. Dat kan via bovenstaand e-mailadres of via telefoonnummer 024-3727292.

  Geschreven door:
  Linda van Vugt
  Bekijk hier alle blog's van Linda