Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
           Microvezeldoeken        Sopdoeken        Theedoeken & Keukendoeken        Wafeldoeken & Vaatdoeken        Zemen        Glasdoeken & Metaaldoeken        Vileda Professional doeken 

   

  Vileda Sponsdoek Wettex Classic Blauw 10 stuks

  Fabrikant: Vileda Professional
  • Afmeting: 20 x 17 centimeter
  • Inhoud: 10 stuks
  • Soort doek: Spons
  Artikelnummer: 111684
  Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  €4,97
  i h

  Vileda Sponsdoek Wettex Classic 

  De Wettex doeken hebben een soepele en volumineuze structuur en absorberen 15 maal hun eigen gewicht. De doeken pluizen niet, kunnen meerdere malen gewassen worden en zijn 100% biologisch afbreekbaar. 

  Ergonomie
  De Wettex sponsdoeken zijn soepel en zacht in gebruik. In vochtige toestand glijden de doeken over het oppervlak en dus niet belastend voor polsen en armen. In één handeling worden vuil en vocht direct in de doek opgenomen.

  Milieu
  De Wettex sponsdoeken zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen (2/3 cellulose en 1/3 katoen) en zijn 100% biologisch afbreekbaar.  Het gehele productieproces van de Wettex sponsdoeken is chlorine vrij.

  Hygiëne
  De Wettex sponsdoeken zijn tot 95°C wasbaar. De doeken zijn éénvoudig schoon te spoelen en nemen geen onaangename geuren op.

  Gebruik
  De Wettex sponsdoeken zijn ideaal voor een dagelijkse reiniging in de Horeca en de oplossing voor het opruimen van ‘ongelukjes’.

  Product labels