Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Verschillende soorten toiletpapier, de voor - en nadelen

  Toiletpapier, we gebruiken het allemaal iedere dag.

  Dagelijks worden er kilometers aan toiletpapier verbruikt bij bedrijven. Staat u wel eens stil bij de verschillende soorten toiletpapier? Wij nemen ze graag met u door.

  Toiletpapier kan hét verschil maken
  Als specialist op het gebied van verkoop van o.a. hygiëneproducten constateren wij dat in veel bedrijven nog steeds veel 200 en 400 vel toiletrollen worden gebruikt. Deze producten beschikken over minder capaciteit per rol.

  Bij de keuze voor toiletpapier is het belangrijk om te kijken naar het type eindgebruiker en de locatie waar het toiletpapier wordt verbruikt. Drukbezochte locaties vragen een ander type toiletpapier dan een toilet dat incidenteel wordt gebruikt. Toiletpapier is in verschillende varianten te verkrijgen.

  Het standaard toiletpapier uit de supermarkt is niet aan te raden om te gebruiken. Dit papier is vaak erg dik, neemt veel ruimte in beslag en de rol heeft weinig capaciteit. Hierdoor moeten de rollen vaak verwisseld worden wat weer tijd vraagt. Dan kunt u zich beter richten op uw core business.

  Kies daarom voor compact rollen in een handige dispenser (houder). De compacte rollen passen in vrijwel iedere dispenser. Een rol van 100 meter heeft 2,5 tot 5 keer de capaciteit van traditionele toiletrollen. U kunt ook kiezen voor: toiletpapier met dop (uniek door de remmende werking van het afwikkelen), koker loze toiletrollen (geen afval), Jumbo mini en maxi rollen (veel capaciteit), systeemrollen en bulkpack (losse vellen = hygiënisch).

  Wist u trouwens dat vrouwen toiletpapier meer gebruiken als een propje en mannen het keurig vouwen?

  Welk toiletpapier is de beste keuze?

  Voor iedere situatie is er een keuze. Een standaard kantoor heeft andere wensen dan een restaurant. De vertegenwoordiger van Avodesch komen graag bij u langs om u van een passend advies te voorzien. Wij houden rekening met een aantal zaken:

  •          Hoeveel bezoekers zijn er?
  •          Wat zijn de piekmomenten?
  •          Hoe vaak kan er verwisseld worden?
  •          Moeten dispensers vervangen worden of kunnen  de bestaande dispensers worden gevuld?
  •          Werkt het huidige systeem naar tevredenheid?

  Aan de hand van deze antwoorden kijken wij naar een voordeligere invulling of adviseren om voor een ander concept te kiezen.

  Passende dispenser
  Het toiletpapier moet natuurlijk worden opgehangen in een dispenser. Avodesch heeft een breed scala aan dispensers beschikbaar. Zo is er altijd eentje die past bij de uitstraling van uw bedrijf en de wensen en behoeften van de gebruiker. Een chique zwarte dispenser, een fris witte dispenser of een luxe, duurzame RVS-dispenser. Kortom complete dispenserlijnen zijn uit voorraad leverbaar.

  Wilt u meer weten, een afspraak maken of direct een offerte ontvangen? Wij adviseren u graag.

  Bron: MTS.nl