Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Verschillende sanitaire ruimten, verschillende behoeften

   Leestijd ca. 1.5min

  Sanitaire ruimten kunnen heel verschillend gebruikt worden. Het is daarom logisch dat zaken als handen drogen op meer dan één manier aangepakt kan worden. U bent verantwoordelijk voor verschillende soorten sanitaire ruimten; en de beste oplossing om handen te drogen, kan voor elk type sanitaire ruimte verschillend zijn. 

  Om handen te drogen kunt u tegenwoordig ook kiezen voor jet-air drogers. Door alle informatie, soms tegenstrijdig, van diverse systemen en fabrikanten kan het lastig zijn om de juiste keuze voor uw specifieke omgeving te kiezen. 

  Tork heeft een speciale gids samengesteld om u te helpen beslissen hoe u deze ruimte het beste kunt inrichten. 

   
  In sommige hygiënegevoelige sanitaire ruimten zijn alleen papieren handdoeken voldoende, maar er zijn ook situaties waarin u zowel papieren handdoeken als jet-air drogers kunt overwegen. En als gebruikers enkel hun handen hoeven te drogen en nooit iets anders doen, dan kunt u eventueel met een jet-air droger volstaan. 

  Bij de inrichting van uw sanitaire ruimte moet u met meerdere aspecten rekening houden en misschien heeft u wel belangrijkere zaken aan uw hoofd.

  Avodesch zoekt naar een passende oplossing, voor elke situatie. Alles wat we doen, is gericht met uw wensen als uitgangspunt. Van elk detail van onze producten en diensten hebben we ons zorgvuldig afgevraagd of het voor u werkt. Wij helpen u bij het plannen en inrichten van uw sanitaire ruimten en geven u tips om ze sneller, eenvoudiger en slimmer te beheren.

  Ongeacht de gekozen oplossing voor het drogen van handen, u heeft nog steeds toiletpapier, zeep, afvalbakken en luchtverfrissers in uw ruimten nodig. Met één telefoontje naar ons kunnen wij u met een totaalpakket voor deze producten voorzien. Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag voor uw sanitaire ruimte.

  Bron: Tork 

  Marketing & Communicatie