telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten

Verminder het verbruik van toiletpapier, probeer de nieuwe Tork SmartOne®

Verminder het verbruik van toiletpapier, probeer de nieuwe Tork SmartOne®

Verbruik minder met meer gebruikers

Stop de verspilling van de traditionele Jumbo Toiletpapier Dispensers. Het Tork SmartOne® Toiletpapier Systeem beschikt over een robuust center-pull-ontwerp dat één beschermd vel per keer afgeeft om de hygiëne te verbeteren, vandalisme tegen te gaan en het verbruik met wel 40%* te verminderen.
*Statistieken uit intern onderzoek onder 7729 gebruikers in Europa. Traditioneel Jumbo Toiletpapier Dispenser tegenover Tork SmartOne® Mini Twin Toiletpapier Dispenser. De vermindering wordt berekend in het aantal gebruikte vierkante meters per bezoek. Jumbo Toiletpapier 13,6 dm2, Tork SmartOne® Mini Twin Toiletpapier: 8,2 dm2.

Tork SmartOne® Belangrijkste kenmerken

  • Smart Core®-technologie – de meest gebruiksvriendelijke manier om een huls te verwijderen.
  • Sneller afbreken van het papier en verminderd verbruik minimaliseert het risico op dure kosten voor verstoppingen van leidingen
  • Volledig afgesloten systeem voor maximale hygiëne
  • Robuust materiaal en duurzaam ontwerp weerstaat vandalisme en sabottage
  • Tissue voorzien van het EU Ecolabel

“Dankzij de afgesloten dispenser kunnen wij deze nu op schooltoiletten bijvullen zonder het risico dat de toiletrollen in het toilet eindigen. Hierdoor is het voor de leerlingen veel aangenamer om naar het toilet te gaan.” aldus Wiehl basisschool, Wiehl, Duitsland.

Verminder het verbruik van toiletpapier, probeer de nieuwe Tork SmartOne®

Wij willen u graag informeren over het Tork SmartOne® Toiletpapier Systeem en het verschil dat het systeem kan maken voor uw bedrijf. Maak vrijblijvend een afspraak met ons.

 

Bron: Tork