Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Uw welzijn hangt in de lucht

  Uw welzijn hangt in de lucht

  Uw welzijn hangt in de lucht.

  We brengen gemiddeld 90% van onze tijd binnenshuis door. In de gebouwen waar we werken en koken, schoonmaken, douchen en slapen is de luchtkwaliteit 5 tot 10 keer slechter dan in de buitenlucht. We worden dagelijks blootgesteld aan honderden verschillende verontreinigende stoffen! En dat heeft invloed op onze gezondheid, ons welzijn en onze productiviteit. Om onze levensomstandigheden en gezondheid te verbeteren, moeten we schone en gezonde lucht inademen. Voor dat doel hebben we de i-air PRO ontworpen: een luchtreiniger met hoge capaciteit die de luchtkwaliteit binnenshuis verbetert in middelgrote tot grote ruimten van maximaal 500 m2.

  1. Sneller

  Hoog luchtafgiftevolume levert schone lucht aan grote ruimten, veel sneller dan enig ander concurrerend product.

  2. Schoner

  FS-ACT-technologie is de enige technologie die op alle drie de soorten luchtverontreiniging is gericht. Zij leveren gezuiverde lucht op basis van een unieke combinatie van filtertechnologie en een
  neutralisatiekamer.

  3. Groener

  Minder afval door laag stroomverbruik en het gebruik van filters met een lange levensduur. De i-air verlaagt aanzienlijk het aantal vluchtige organische stoffen (VOS) en andere verontreinigende of
   besmettelijke stoffen in de lucht.

  4. Veiliger

  Het onverslaanbare MERV19-niveau beschermt bewoners tegen blootstelling aan alle gevaarlijke soorten verontreinigende stoffen.

  5. Beter voor iedereen

  Verbeterde luchtkwaliteit leidt tot hogere productiviteit en niet te vergeten voordelen voor de gezondheid en het welzijn van de bewoners.

   

  Onderneem actie om de kwaliteit van de binnenlucht in uw accommodatie te verbeteren

  De unieke i-air PRO is de enige zelfstandige unit op de markt die lucht van MERV 19-kwaliteit levert in middelgrote tot grote ruimten in alle segmenten. Geschikt voor gebruik in fitnesscentra en sportlocaties, kantoorruimten, ziekenhuizen en klinieken, onderwijsinstellingen, hotels en restaurants. De i-air PRO zorgt voor de beste lucht die u binnenshuis kunt inademen.

  Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de i-Air ?

  Vul het onderstaande formulier in en onze i-Team specialist neemt z.s.m. contact met je op.