Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  UriWave, frisse geuren voor de kleinste ruimte

   Leestijd ca. 2min 

  Nare luchtjes in urinoirs en wc potten komen vaak door de ophoping van urinesteen, dit is een neerslagproduct uit urine wat uit kalk en verschillende soorten zouten bestaat.

  Urinesteen ruikt niet alleen vervelend, het kan ook voor verstoppingen zorgen als er niet juist wordt schoongemaakt. Verstoppingen kunnen worden tegengaan door tijdig schoon te maken met de juiste sanitair reinigers.

  Door het gebruik van een plasscherm oftewel een urinoir matje/ rooster  worden bacteriën gezuiverd en wordt eventueel er een frisse geur verspreid (optioneel).

  Nieuw bij Avodesch, UriWave®

  Het nieuwe gepatenteerde plasscherm van UriWave® heeft twee keer zoveel actieve bestandsdelen in vergelijking met de meeste plasschermen. Hierdoor ruiken uw urinoirs frisser dan ooit.

  Desinfecterende filter voor urinoirs.

   

   De gepatendeerde plasschermen die UriWave® levert zijn in verschillende geuren beschikbaar. Deze geuren zorgen niet alleen voor een zeer frisse geur in de ruimtes waar de urinoirs aanwezig zijn, maar ook in de ruimtes daar omheen. Daarnaast blijft de geur tenminste 30 dagen actief.

  Bij Avodesch verkrijgbaar in onderstaande geuren:

  Het ontwerp is zo gemaakt dat de urine eenvoudig wegstroomt. Hiernaast blijft het urinoir goed zichtbaar, zodat u tijdig aanslag kunt herkennen. Op het scherm is ook een label aanwezig waarop u kunt aangeven wanneer u het plasscherm geplaatst heeft. Op deze manier weet u precies wanneer er 30 dagen voorbij zijn en kunt u het plasscherm tijdig vervangen.

  Milieuvriendelijk

  Het UriWave® plasscherm is milieuvriendelijk ontworpen. De UriWave® heeft een lage VOS waarde, wat staat voor Vluchtige Organische Stoffen. Dit zijn stoffen die gemakkelijk verdampen en hiermee gerelateerd worden aan verschillende milieuproblemen. Door de lage VOS waarde wordt de emissie van het product beperkt.

  Hiernaast is de UriWave® 100% recyclebaar, een belangrijk milieuvriendelijk aspect. Het plasscherm vervuilt de lucht niet met schadelijke stoffen, wat van belang is als het gaat om het parfum wat erin het plasscherm verwerkt zit. Zeker omdat er in de UriWave® meer dan 30 keer zoveel parfum verwerkt zit dan traditionele producten. Zo blijft de frisse lucht gegarandeerd 30 dagen actief. De UriWave® is niet oplosbaar in water en dus wordt het water dat afgevoerd wordt niet vervuild.

  Probeer ook eens SaniClip®, een dispenser met milieuvriendelijke geuren, gemakkelijk in gebruik en multifunctioneel:

  Voor gebruik in de meeste badkamers, kleedkamers, kantoren en vuilverzamelplekken. Wordt aan de buitenkant van het toilet vastgemaakt. Krimpt geleidelijk naargelang de aroma’s verdampen.

   Bij Avodesch verkrijgbaar in onderstaande geuren:

  Bekijk hier ons assortiment. Wilt u meer informatie over de plasschermen van UriWave®? Bel of mail ons gerust, wij geven u graag meer informatie over UriWave®.

   
   
  Marketing & Communicatie