Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Unger wint Innovation Award

  Bij de "Cleaning Show", de toonaangevende vakbeurs voor professionele reinigingssystemen in Londen is de veel gewilde Innovation Award op het gebied van "Window Cleaning" gewonnen door Unger dankzij haar nLite® waterkracht DI Filter Systeem. 

  De onafhankelijke jury bestaande uit specialisten uit de industrie bekroonde deze product-oplossing voor haar bijzonder en indrukwekkende innovatiekracht. Door de betrokkenheid en een sterk inzicht in de praktijk heeft Unger zich ontwikkelt tot een van de beste partners op het gebied van oplossingen voor professionele glazenwassers.

  Bij de "Cleaning Show", gehouden van 10-12 maart 2015 in het Londense ExCel Exhibition, was Unger eens te meer in staat om haar innovatie leiderschap te bewijzen: op het gebied van "Window Cleaning" met de "Innovation Award 2015" voor haar nLite® waterkracht DI Filter System. De deskundige jury was volledig overtuigd van het concept, de technische implementatie en het schoonmaken met water. De innovatieve nLite® waterkracht DI filter is zodanig ontworpen dat het de professionele glazenwasser voorziet van maximale mate van flexibiliteit, comfort en perfecte resultaten. Op hetzelfde moment stimuleert het efficiënte en duurzame manieren van werken. De procedure was dus een groot succes voor Unger.