Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Raamwissers        Linealen & Rubbers        Inwashouders        Glazenwasserssponzen        Schrapers        Telescoopstelen        Borstels        Glazenwassersladders        Huishoudtrappen 

   

  Unger Basissteel HiFlo CarbonTec 4-Delig 6,63 mtr

  Fabrikant: Unger
  • Lengte Steel: 6,63 meter
  • Aantal delen: 4
  • Materiaal: Carbon
  Artikelnummer: CT67G
  Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  €582,76
  i h

  Unger Basissteel HiFlo CarbonTec 4-Delig 6,63 mtr

  De steeldiameter blijft maximaal 35 mm, ongeacht hoeveel elementen u combineert. Het binnenste element van de basissteel heeft een diameter van 26 mm, meer dan het gemiddelde in de branche. Dat verhoogt de stijfheid van de gehele basissteel en vermindert de flexibiliteit, die normaal gesproken aan kleinere buizen toegeschreven wordt. 
  Dit leidt tot meer stabiliteit en controle van de borstel en zo tot een efficiëntere reiniging met minder inspanning. Eindstuk met breukvast kunststof, voorkomt beschadiging van het steeleinde. Zijdelingse slanguitgang voor de bescherming van de slang, als aan de binnenkant zit. Alle steelkwaliteiten zijn compatibel met elkaar. Bijvoorbeeld de combinatie van een carbon basissteel met een hybride uitbreidingssteel zorgt voor een uitstekend resultaat tegen geringere kosten dan een willekeurig carbon-systeem met alleen een lichte erhoging van het gewicht en de buigzaamheid.

  • Lengte: 6,63m/22ft - 4 elementen. Element 1 - 26mm, Element 2 - 29mm, Element 3 - 32mm, Basiselement - 35mm.
  • Eindstuk: Robuust kunststof voorkomt het onbedoeld beschadigen van het steeleinde. Zijdelingse opening voor de slang.
  • Materiaal: 3 kwaliteitsniveaus van het steelmateriaal: hybride (glasvezel / carbon), carbon en HiMod carbon.
  Product labels