Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  TASKI introduceert haar tweede generatie schrobzuigrobo: TASKI swingobot 2000

   Leestijd ca. 1.5min

  TASKI introduceert haar tweede generatie schrobzuigrobot: de revolutionaire TASKI swingoBot 2000, een unieke zelfstandig functionerende schrobzuigmachine. De nieuwste technologieën zorgen ervoor dat de machine zelfstandig zijn weg vindt op locaties. Geavanceerde sensoren en software monitoren de omgeving zodat de machine veilig zijn weg vindt, obstakels vermijdt en efficiënt de ruimte reinigt.

  Nieuwe lasertechnologie

  Nieuwe lasertechnologie maken de machine geschikt voor ruimte tot 60 meter breed en samen met extra sonar sensoren wordt de navigatie verder verfijnd. Het veiligheidssysteem is dubbel uitgevoerd zodat ten alle tijden veiligheid geborgd wordt. Door in hoogte te verstellen sensoren kan de navigatie worden aangepast aan specifieke locaties zoals supermarkten, ziekenhuizen of magazijnen. 

  De tweede generatie schrobzuigrobot beschikt over nieuwe lasertechnologie die de machine geschikt maakt voor ruimtes tot zestig meter breed. Sonar sensoren zijn in hoogte te verstellen, daardoor kan de navigatie worden aangepast aan specifieke locaties zoals supermarkten, ziekenhuizen of magazijnen.

  TASKI kwaliteit

  De bekende TASKI kwaliteit is vertaald in het robuuste ontwerp en de bekende TASKI features als IntelliFlow en IntelliDose:

  IntelliFlow: Het gepatenteerde IntelliFlow-systeem garandeert altijd de juiste hoeveelheid reinigingsoplossing op de vloer ook als de machine in de bochten of bij obstakels snelheid mindert. Hierdoor wordt aanzienlijk bespaard op het waterverbruik. Samen met de krachtige accu's kan daardoor tot 4 uur autonoom worden schoongemaakt!

  IntelliDose: Het TASKI IntelliDose systeem doseert voor elke taak de exacte hoeveelheid reinigingsmiddel. Hiermee behaalt u superieure schoonmaakresultaten, voorkomt overdosering en zorgt u ook voor controle en een reductie van reinigingsmiddel.

  De TASKI SWINGOBOT 2000 vormt een perfect aanvulling van het schoonmaak team en kan het saaie en zware werk overnemen waardoor schoonmakers hun vakkennis, ervaring en human touch kunnen inzetten voor een schone en aangename werkomgeving!

  De machine is voorzien van IntelliTrak. Die meet de prestaties van de machine en rapporteert deze. Dit stelt de machine in staat om een gebruiker te informeren dat een programma succesvol is afgerond of dat er bijvoorbeeld een gang geblokkeerd is.

  TASKI IntelliFlow technology introduction video:

   

  Bron: Taski 

  Marketing & Communicatie