Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Dagelijkse Vloerreinigers        Tapijtreiniging        Industriële Vloerreinigers        Strippers        Wassen en Polymeren        Ecodos Easy

   

  Tana Professional Tawip Phenix 10 ltr

  Fabrikant: Tana Professional
  • Inhoud: 10 liter
  • Ph waarde: 9
  Artikelnummer: 8669
  PRIJS AANBIEDINGEN - Hoe meer u koopt, hoe meer u bespaart -
  Aantal
  1+
  2+
  4+
  10+
  Prijs
  €62,98
  €59,83
  €56,68
  €50,38
  Beschikbaarheid: Direct leverbaar
  €62,98
  i h

  Tana Professional Tawip Phenix 10 ltr

  Onderhoudsproduct voor gecoate vloeren.

  4-in-1 Uitgebreide functies Gebruiksvriendelijk

  TAWIP phenix is de eerste totaaloplossing voor het onderhoud en de reiniging van gecoate vloeren. De 4-in-1 formule is geschikt voor het verkrijgen van een satijn glanzende film (de eerste verzorging) en voor de onderhoudsreiniging, de reparatie/opfrissing en de efficiënte verwijdering van deze film, die een perfecte optiek en onderhoud van het oppervlak garandeert.

  • Dankzij deze veelzijdigheid kan de hele reiniging en het onderhoud van voorbehandelde vloeren worden beperkt tot maar één product, en zo is TAWIP phenix kostenbesparend bij gebruik, voorbereiding en voorraden

  • TAWIP phenix onderstreept de kwaliteit van een gecoate vloer door een lichte versterking van de glans en beschermt de bovenlaag tegen beschadigingen en slijtage, en zorgt er tegelijkertijd voor dat het oppervlak goed bewaard blijft.

  Toepassingsgebied

  • TAWIP phenix is ideaal geschikt voor de toepassing op alle elastische vloeren (PVC, linoleum, caoutchouc, polyolefine) met een voorbehandelde vloerbedekking, en ook voor gladde en licht gestructureerde caoutchouc vloeren (zonder voorbehandeling). Dit product kan worden toegepast voor conventionele reinigingsmethodes.

   

  Product labels