Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Stomen en zuigen in 1 beweging met de Cleanfix stoomreiniger DS 8

   Afspeeltijd ca. 6min

  Overal waar hygiene de eerste prioriteit heeft en de best mogelijk prestatie is vereist, is de stoom-/extractiemachine DS 8 de juiste machine.

  Zelfs ingedroogde en hardnekkige vervuiling wordt met behulp van minimaal reinigingsmiddel, opgelost en direct opgezogen. Vet, olie of andere vervuilingen vormen geen enkel probleem voor de DS 8. Wanden, vloeren en ramen worden hygiënisch gereinigd en zijn weer als nieuw. De DS 8 werkt alleen met pure stoom, dus zonder reinigingsmiddel. Is reinigingsmiddel om de een of andere reden toch echt nodig dan kan het betreffende oppervlak daarmee vantevoren worden behandeld. Alleen daar waar het echt nodig is en ook hoeveel als nodig is. 

  Dat spaart reinigingsmiddel. Dat spaart het milieu!

   

   

  Zeer geschikt voor sanitaire ruimten en professionele keukens.

  Op deze plaatsen is hygiënisch reinigen noodzaak! De DS 8 zorgt hier voor een perfect hygiënisch oppervlak en schoon resultaat. DS8 is ook zeer goed inzetbaar in voedingsmiddelenindustrie, zwembaden, kuuroorden en sportaccommodaties.

  Een groot voordeel van het stoomreinigen van deze ruimten is dat er gereinigd wordt met een minimum aan water (=stoom) en reinigingsmiddel. Dit is ook nog eens goed voor het milieu.

   

   

   

   Bekijk ons assortiment stoomreinigers.

   
   
  Marketing & Communicatie