telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten

Spectaculaire korting op TASKI® Aero stofzuigers!

Spectaculaire korting op TASKI® Aero stofzuigers!

 Leestijd ca. 2min

Profiteer nu tot 16-12 van scherpe bodemprijzen op Taski® Aero. Vanaf september 2017 heeft TASKI een nieuwe en revolutionaire stofzuiger in het assortiment: de TASKI® Aero!

 


 

Stille stofzuiger

Door middel van een innovatieve en gepatenteerde technologie is de TASKI® Aero extreem stil met 53dB (A). 
Dit lage geluidsniveau maakt het mogelijk om de machine zonder problemen in te zetten bij dagschoonmaak. Met de eco-modus knop kan het geluidsniveau nog verder verminderd worden tot zelfs 50db(A). De stilste in zijn klasse!

 

 

MVO

De nieuwe TASKI® Aero stofzuigers zijn zeer efficiënt en hebben een 585W motor. Deze motor geeft hetzelfde resultaat als een stofzuiger met een motor met meer dan 900W. Dit kan worden bereikt dmv een innovatieve luchtstroom inclusief een unieke fluistertechnologie.

 Niet alleen beter voor het milieu, ook aanzienlijk minder stroomkosten!

 

 

 

Optimale ergonomie en veilig in gebruik

Standaard is de TASKI® Aero voorzien van een telescoopsteel waardoor gebruikers altijd de juiste houding kunnen aannemen. HIerdoor worden rug en gewrichten minder belast. Bovendien is de machine fluisterstil en wendbaar waardoor de gebruiker zonder problemen de stofzuiger voor langere tijd kan gebruiken.

Door het opwikkelsysteem dat standaard in de PLUS modellen zit, bespaart men tijd en kan de stofzuiger makkelijk en veilig worden verplaatst.

 

TASKI Aero® stofzuiger modellen

Een viertal modellen worden geïntroduceerd:


TASKI® Aero 8
TASKI® Aero 8 PLUS
TASKI® Aero 15
TASKI® Aero 15 PLUS

De aero 8 heeft een ketelinhoud van 13 liter. De aero 15 heeft 15 liter en accessoires geïntegreerd in de machine. De PLUS modellen hebben onder andere een “haspel”-systeem om de elektriciteitskabel op te rollen en een eco modus waardoor het geluidsniveau nog verder verlaagd wordt tot slechts 50dB(A)! 

 

Al meer dan 60 jaar biedt TASKI innovatieve producten op het gebied van vloeronderhoud zoals bijvoorbeeld schrobzuigmachines, eenschijfmachines en waterzuigers. Kwalitatief hoogwaardige producten die bijdragen aan een perfect schoonmaakresultaat.

Tot en met 16 december 2017 hebben we een spectaculaire promo op de TASKI schrobzuigmachines, eenschijfsmachines, stofzuigers en waterzuigers.

Complete machines inclusief batterijen (indien van toepassing), laders en, of een borstel of een padhouder, worden nu tegen zeer scherpe prijzen aangeboden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Avodesch.

Actievoorwaarden:

Deze actie loopt tot 16 december 2017. Leverdatum uiterlijk 31 december 2017. Inruil van een oude machine is mogelijk. Neem hiervoor contact op met uw Avodesch Accountmanager. Prijswijzigingen en drukfouten onder voorbehoud.

Deze actie is geldig t/m 15 december 2017.

 

Wilt u meer informatie of wenst u een demonstratie? Laat het ons weten via info@avodesch.nl of bel 024 - 372 72 92!

 

Marketing & Communicatie