Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Speciaal voor jou een leuke video van Avodesch!

   Leestijd ca. 1.5min

  Mijn naam is Yordy Hendriks, ik wil je graag wat vertellen over ons bedrijf. Daarom hebben wij speciaal voor jou een leuke video gemaakt. 

   

  Laten we snel een rondje maken.

   

  In deze video maken we in vogelvlucht een rondje en vertel ik waarom je bij ons aan het juiste adres bent. 

  Loop je met mij mee?

   

   

  Sanitaire oplossingen.

   

  Bij Avodesch werken wij samen met diverse merken zodat wij altijd een passende oplossing kunnen bieden voor uw sanitaire ruimte. Zo heeft CWS een lijn met o.a. katoenen handdoekrollen, Satino Black een uniek Cradle to Cradle concept en Tork een zeer innovatie dispenser lijn. Naast deze merken zijn er nog tal van andere mogelijkheden om u te helpen met de juiste oplossing voor uw toiletruimte.

   

   

   

  Reinigingsmiddelen zonder gevaren symbolen!

   

  Veel traditionele reinigingsmiddelen staan vol met gevaren symbolen. Deze gevaren symbolen staan ook wel bekend als CLP. (Classification, Labelling and Packaging) Door deze CLP symbolen weten u en uw medewerkers welke veiligheidsvoorzorgsmaatregelen er getroffen moeten worden. Zo heeft u in veel gevallen handschoenen en een veiligheidsbril nodig! Gelukkig zijn er ook CLP vrije reinigingsmiddelen welke vriendelijk zijn voor zowel mens als milieu.

   

   

  Wij zijn uw voorraadkast.

   

  Avodesch is een schoonmaakgroothandel, en dat nemen wij natuurlijk erg serieus. In onze 2 magazijnen staan de belangrijkste producten altijd voor u klaar. Daarnaast staan er nog meer dan 20.000 artikelen bij onze fabrikanten binnen handbereik. Kortom: uw voorraad is een zorg minder.

   

   

   

   

  Eigen chauffeurs, service to the max.

   

  Eigen chauffeurs heeft enorm veel voordelen, zo zijn wij zeer flexibel, razend snel en zetten wij indien gewenst de producten in de werkkast. Jamy, Martus en Peter kennen onze klanten als geen ander en weten precies wat er belangrijk is. 

   

   

   

   

   

   

  Koffie en een kadootje.

   

  Wilt u een keer met mij of met een van mijn collega's in gesprek? Geen probleem, wij maken graag tijd voor u vrij. Zorgt u voor een kop koffie dan nemen wij nog een kadootje voor u mee. Wij vinden het leuk om over schoonmaak te praten en kijken graag of uw schoonmaak beter en misschien ook nog voordeliger kan. Een goed gesprek kan immers nooit kwaad.

   

    

   

  Marketing & Communicatie