Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Servetten vertellen meer dan u denkt

  Steeds meer horecagelegenheden denken bewuster na over het type servet dat zij gebruiken. Het type servet geeft vaak al aan wat het niveau is van het restaurant waar u uit eten gaat. Een servet vertelt dus meer dan u denkt. Avodesch geeft u uitleg over de verschillende soorten servetten.

  Verschillende soorten servetten
  Servetten zijn steeds vaker van papier. De papieren servetten zijn hygiënischer, worden na gebruik weggegooid en zijn vaak goedkoper dan stoffen servetten. Er zijn papieren servetten met de kwaliteit van een servet van textiel, de zogenoemde airlaid servetten. Deze servetten hebben een luxe uitstraling.

  Wilt u een servet met een stevige uitstraling? Kies dan voor een point-to-point servet. Deze servet bestaat uit twee lagen en is steviger dan "normale" 2-laags servetten. De lagen van een point-to-point servet zijn op meerdere plaatsen aan elkaar bevestigd.

  Servetten zijn in alle kleuren van de regenboog beschikbaar. Zo kunt u het servet afstemmen op de sfeer en interieur van uw locatie. Het is mogelijk om uw papieren servetten te voorzien van uw naam of logo.

  Servetten bij de bar
  Servetten zijn er in verschillende vormen en maten. In steeds meer horecagelegenheden waar mensen een drankje aan de bar nuttigen wordt een kleine servet gebruikt onder het glas, de zogenaamde cocktailservet. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat eventuele druppels onder het glas tijdens het drinken op uw kleding terecht komen. Vroeger werden hier bierviltjes voor gebruikt, maar in veel horecagelegenheden past dit niet meer.

  Bijpassende dispensers
  Het presenteren van servetten kan soms een uitdaging zijn. Het simpelweg neerleggen van een stapel servetten op uw toonbank kan onhandig en onhygiënisch zijn. Wij denken daarom graag met u mee welke dispensers het beste bij uw onderneming passen. De dispensers hebben wij in verschillende maten en modellen.

   

  Volop keuze in servetten
  Zoals u heeft kunnen lezen zijn servetten in verschillende soorten, maten, kleuren en kwaliteiten te verkrijgen. Het is belangrijk om goed te inventariseren waarvoor een servet wordt gebruikt voordat u een keuze maakt. Een servet in een snackbar of een servet in een 3-sterren restaurant heeft een andere functie en uitstraling.

  Wat kan Avodesch voor u betekenen?
  Wij denken graag met u mee welke servetten bij uw situatie passen. Avodesch heeft een breed assortiment aan servetten.

  Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!