Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Satino Black BriQ, game changer op het toilet!

   Leestijd ca. 1min

  Satino Black BriQ, game changer op het toilet. Design en duurzaamheid gaan perfect samen. De BriQ dispenser serie is een ware eyecatcher in moderne toiletruimtes. En wat deze serie zo uniek maakt is naast zijn vormgeving en uitstraling, ook het verhaal bij het concept.

  Satino Black BriQ dispensers worden geproduceerd van 100% gerecycled kunststof en het bijbehorende toilet- en handdoekpapier is het meest milieuvriendelijke hygiënepapier ter wereld! Dat is mogelijk door het unieke, Cradle-to-Cradle gecertificeerde productieproces.

  139800Het Satino Black BriQ gevouwen toiletpapier is wit, zacht, comfortabel, duurzaam en economisch in gebruik. En omdat het gemaakt wordt van o.a. gerecycled kantoorpapier op een volledig milieuvriendelijke manier is het de meest duurzame keus voor iedereen. Bovendien is het papier hulsloos, waardoor er geen restafval is en er geen lucht getransporteerd wordt. Dus zelfs op die manier is Satino Black BriQ papier milieuvriendelijk!

  Duurzaamheid is ontzettend belangrijk, maar het oog wil natuurlijk ook wat! De strakke vormgeving van de Satino Black BriQ dispensers geeft sanitaire ruimtes een zeer moderne, luxueuze uitstraling door de matzwarte dispensers. Bovendien is het design ontwikkeld voor een brede doelgroep.

  Kleine toiletruimtes kunnen perfect worden ingericht met de Satino Black BriQ serie vanwege het compacte en vernieuwende ontwerp. Dit biedt mogelijkheden voor o.a. diverse hospitality en klein zakelijke ondernemingen, die de lijn zeer enthousiast ontvangen.

  Speciale variant
  Met speciale aandacht voor de groeiende zorgsector heeft Satino Black ook een variant ontwikkeld die ontzettend praktisch is voor mensen met een beperking of verzorgend personeel. 

  Meer weten over Satino Black BriQ? Bekijk of download de brochure of maak vrijblijvend een afspraak.

   

   

   
   
  Marketing & Communicatie