Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Ride for the Roses

  Ride for the Roses

  Ride for the Roses

  Op 15 september heeft Allardt Stoffels van Essity samen met collega’s, deelgenomen aan de Ride for the Roses.

  De Ride for the Roses is hét fietsevenement voor jong en oud. Met één gemeenschappelijk doel: geld ophalen voor kankeronderzoek. 100% van het geld dat deelnemers ophalen komt ten goede aan kankeronderzoek. De projecten die gefinancierd worden uit het opgehaalde geld zijn er op gericht om versnelling in kankeronderzoek te realiseren. Zo komen we steeds dichter bij de dag dat niemand meer sterft aan kanker.

  Allardt vertelt: “In een zonnig Zeeland was de start in Goes, voorafgegaan door een indrukwekkende opening ceremonie. Met een lach en een traan werd het doel van de dag, een versnelling in het onderzoek naar kanker te bewerkstelligen, benadrukt.

  Dankzij de steun van jullie in de vorm van allerlei aanmoedigingen maar vooral door alle gulle giften is deze dag zeer succesvol geworden.

  In totaal is er door alle deelnemers en bedrijven een voorlopige opbrengst van € 852.709,- bij elkaar gefietst. Ik wil iedereen enorm bedanken voor alle support en donaties. Ik ben trots dat ik met velen een bijdrage heb kunnen geven om deze verschrikkelijke ziekte misschien ooit te beteugelen.”

  Geschreven door:
  Linda van Vugt
  Bekijk hier alle blog's van Linda