Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Quartz: introductie van nieuwe dispenserlijn

   Leestijd ca. 2min 

  Internationaal leverancier van een breed assortiment aan hoogwaardige hygiëneproducten – introduceerde onlangs een compleet nieuwe dispenserlijn: de QuartzLine. Uitgevoerd in smetteloos wit, robuust zwart en stijlvol zwart met RVS. De matte afwerking geeft de dispensers een eigentijdse en chique uitstraling. Plaats van introductie: Interclean Amsterdam in de RAI, wereldwijd de grootste beurs voor de schoonmaakbranche.

  De QuartzLine is een elegante aanvulling van het bestaande assortiment voor het hogere segment van de branches waarin MTS Euro Products het meest actief is: facility, medisch, automotive, industrie en food. Meteen bij de introductie is de QuartzLine leverbaar in tientallen modellen, afmetingen en specificaties.

  Als onafhankelijke leverancier werkt MTS Euro Products heel klant- en servicegericht. Snel en flexibel bedient het bedrijf professionele gebruikers van diverse A-merken inclusief alle aanvullende serviceartikelen, zoals afvalzakken. Met de QuartzLine voegt de organisatie een exclusief topmodel toe aan de range van eigen producten. Toepasbaar in elke washroom. De complete lijn is inmiddels verkrijgbaar.

  Zie folder via deze link: QuartzLine Folder

  Waarom Quartz?
  Quartz of kwarts is een zuiver mineraal. Duurzaam en stoer. Elegant en krachtig. Precies de uitstraling van de nieuwe lijn producten. Bovendien werd kwarts door de oude Grieken al gebruikt om in de zomer de handen te koelen. Heel toepasselijk dus om dit eigentijdse product zo te benoemen. Tijdens de beurs in de RAI was de belangstelling reeds groot. De QuartzLine gaat snel zijn weg vinden naar bestaande en nieuwe afnemers van MTS Euro Products.

  Wilt u meer informatie over de QuartzLine neem dan contact op met info@avodesch.nl of bel naar 024-3727292.

   

   

  Marketing & Communicatie