Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Poetsrollen zijn onmisbaar in iedere werkruimte

   Leestijd ca. 2.5min

  Poetsrollen zijn onmisbaar in industrie, keuken, garages en iedere andere werkruimte.

  Bij Avodesch vindt u poetsrollen in verschillende formaten en kwaliteiten voor diverse toepassingen. Wij hebben kleine rollen poetspapier wanneer uw ruimte beperkt is, normale rollen voor bijvoorbeeld uw keuken en zelfs industriepapier voor grote klussen waarbij oliën en vet de boosdoeners zijn. Voor meer uitleg over het formaat van de rollen klik hier.

  Naast de afmeting is vooral de kwaliteit erg belangrijk, het aantal lagen papier en het absorptie vermogen bepalen hoeveel papier je nodig hebt om het vuil te verwijderen. Met een kwalitatief goede poetsrol heb je dus ook minder papier nodig!

  Een andere manier om papier te besparen is het Reflex Poetspapier systeem van Tork. De rollen zijn geperforeerd waardoor deze in de speciale Reflex dispensers vel voor vel afscheuren. Hierdoor gaat het papierverbruik gegarandeerd omlaag. Bekijk de Reflex video.

  Heeft u meerdere dispensers nodig voor de poetsrollen? Wij verstrekken veel dispensers in bruikleen, waardoor u geen kapitaal hoeft uit te geven aan de houders. Zelfs bij een eenvoudig product als poetspapier komt toch nog wat expertise kijken, wij begrijpen goed dat u wellicht nog vragen heeft. Neem daarom gerust contact op met ons deskundig personeel, zij helpen u graag verder. Bekijk hier de contact mogelijkheden.

   

   Bij aanschaf van een Xubliem Poetsrol Midi - 1 laags, ontvangt u momenteel een gratis dispenser. 

   

   

  Marketing & Communicatie