Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Oxygen Luchtverfrissers

  Nieuwe luchtverfrissers leunen op pure zuurstof. Avodesch heeft sinds afgelopen week Oxy-Gen luchtverfrissers in haar assortiment opgenomen. Middels deze nieuwe generatie luchtverfrissers moeten vervelende geurtjes definitief tot het verleden behoren.

   

  “De technologie is een innovatie gebaseerd op medische techniek en gebruikt pure zuurstof om een voortdurende en consistente sfeerverhogende geur af te geven.”

  Toiletten
  De Oxy-Gen luchtverfrissers zijn perfect voor druk bezette toiletten in kantoren, winkelcentra, ziekenhuizen en horeca dankzij het compacte en onopvallende ontwerp. “Ook zijn ze ideaal voor recepties, wachtruimtes, en eetgelegenheden.”

  Temperaturen, vochtigheid en andere weersomstandigheden hebben geen invloed op de werking hebben. “Elke navulling geeft een gegarandeerde constante geur voor zestig dagen. En elke dispenser kan een oppervlakte van 85 kubieke meter effectief aan.”

  Ozonlaag
  Deze zuivere vorm van kracht maakt geen gebruik van drijfgas, oplosmiddelen en CFK’s die schadelijk zijn voor de ozonlaag. Vergeleken met traditionele spuitbussen is de uitstoot van vluchtige organische stoffen tot 90 procent lager. “De navullingen zijn bovendien honderd procent recyclebaar en kunnen veilig en zonder problemen met uw normale plastic afval worden afgevoerd.”