Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Ontdek de krachtige productiviteit van de nieuwe NX300 Pro Cordless serie

  Ontdek de krachtige productiviteit van de nieuwe NX300 Pro Cordless serie

  Als schoonmaakondernemer zijn er een aantal knoppen waaraan u kunt draaien om de productiviteit te verhogen, de werktijd te reduceren of slimmer te werken. De NX300 Pro van Numatic combineert al deze zaken in een handzaam formaat.

  De hagelnieuwe batterij van Numatic levert snoerloze prestaties op professioneel niveau voor een veelzijdig en groeiend assortiment. Sneller, veiliger en handiger overschakelen naar de NX300 Pro Cordless verhoogt de productiviteit en bespaart tijd en geld.

  De nieuwe NX300 Pro Cordless levert snoerloze prestaties op professioneel niveau voor een veelzijdig en groeiend assortiment. Sneller, veiliger en handiger, overschakelen naar Pro Cordless verhoogt de productiviteit en bespaart tijd en geld.

  36V Lithium vermogen, snel opladen, one size fits all

  Een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste batterijtechnologieën, heeft geresulteerd in een nieuw ontwikkeld 30-cellig ontwerp dat een toename van 60% in beschikbare energie oplevert. De NX300 levert dus serieus vermogen met 300 Wh aan energie.

  Meer energie

  In vergelijking met de vorige generatie batterijen van Numatic levert de nieuwe batterij een toename van 60 procent in beschikbare energie op. Dit komt door een uitgebreid onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma waarbij gebruik is gemaakt van de nieuwste batterijtechnologieën. Het ontwerp is nieuw ontwikkeld en bevat 30 cellen. De oplaadtijd bedraagt 1 uur voor 80 procent. Na twee uur laden is de batterij vol. Het aantal laadcycli is 2.500 keer.

  Voordelen

  De nieuwe batterij biedt een aantal grote voordelen. De NX300 Pro Cordless is te gebruiken in verschillende apparaten. Dit productaanbod wordt steeds verder uitgebreid. Elk product in deze reeks is ontworpen om de energieopslag optimaal te benutten en de juiste balans te vinden tussen werktijd en vermogen. Door de simpel vernuftige handgreep is de batterij probleemloos te verwisselen en op te laden. Omdat de batterij voorzien is van Premium Tier-1-celtechnologie en een geavanceerd veiligheidssysteem is optimaal gebruiksgemak gegarandeerd.

  Snel opgeladen in 1 uur - In slechts een uur tijd tot 80% opgeladen en klaar voor gebruik voor elk product in de NX300-reeks.

  Kostenefficiënt - De NX300 is gemaakt voor de lange termijn en zal u niet teleurstellen. Ontworpen en getest voor commercieel gebruik, met meer dan 2500 laadcycli.

  Werktijd - Elk product in de NX300-reeks is ontworpen om de NX-energieopslag te optimaliseren en voor de juiste balans tussen werktijd en vermogen, voor elke schoonmaaktaak.


  Voor meer informatie over deze nieuwe NX300 serie van Numatic, klik op deze link. Hier kunt u ook terecht voor het maken van een afspraak.

  Geschreven door:
  Linda van Vugt
  Bekijk hier alle blog's van Linda

  Opmerkingen
  Plaats uw commentaar Sluiten