Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Nieuw van Numatic - geurkorrels voor stofzuigerzak

   Leestijd ca. 1min

  Numatic lanceert een nieuw product: geurkorrels voor in de stofzuigerzak. Drie soorten geurkorrels voor in de stofzuigerzak die zorgen voor een frisse geur, thuis of op ‘t werk. De geurkorrels zijn verkrijgbaar in drie geuren:

  •          Flower
  •          Limonella
  •          Eucalyptus

  Het gebruik is eenvoudig. Kies de geur die prettig ruikt, vul het dopje van de fles met korrels, strooi de korrels op het tapijt en zuig de korrels op in de stofzuigerzak.

  Tijdens het stofzuigen verspreidt de geur zich subtiel via het rooster op de achterkant van de stofzuiger door de ruimte. Bovendien voorkomen de geurkorrels 
  nare luchtjes in de stofzak.

  Het is het prettig wanneer een ruimte prettig ruikt. Een prettige geur beïnvloedt de beleving, de sfeer en ervaring van een moment. Deze positieve invloed passen we toe met onze geurkorrels. Het praktische stofzuigen van een vloer combineren we nu met het verspreiden van een prettige geur. Omdat iedere persoon een geur anders ervaart, zijn er drie geuren om uit te kiezen. Van neutraal flower tot meer uitgesproken geuren zoals limonella en eucalyptus.”

  Het product bestaat uit afbreekbare korrels gecombineerd met parfumextracten, waardoor deze het milieu minimaal belast. Ze zijn verkrijgbaar per geur of als set van drie geuren.

  Bekijk hier alle geurkorrels

   

  Bron: Numatic

  Marketing & Communicatie