telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten

Nieuw bij Avodesch! Laat je gasten genieten van hun warme drank met het I'M concept

Nieuw bij Avodesch! Laat je gasten genieten van hun warme drank met het I'M concept

 Leestijd ca. 1.5min

Nieuw bij Avodesch! Laat je gasten volop van hun warme drank genieten in deze trendy lijn van het I’M concept. Serveer je koffie, thee, chocolademelk, soep, glühwein, chai tea latte, speciaalkoffie en andere warme dranken in deze hippe, veelzijdige kartonnen drinkbekers. Dankzij de speciale coating aan de binnenzijde blijft de inhoud lekker lang warm en goed op smaak. Deze onderscheidende en tijdloze beker is breed inzetbaar en past in ieder marktsegment, van lunchroom tot cafetaria. Hij is ook zeer geschikt voor thuis, op kantoor en onderweg.

 


Brutaal en uitdagend
De bekers zijn voorzien van de enigszins brutale teksten zoals "I'M a (little/ big) HOT cup" met uitdagende dubbele boodschap. Zou dat de reden zijn waarom de cup regelmatig te zien is in tv-series en vaak wordt gespot in de handen van BN’ers?

Professionele uitstraling
Geef je producten een professionele uitstraling! Combineer deze HOT-cup met de andere formaten reguliere cups en de ripple-cups met bijbehorende deksels uit het I’M a HOT-concept en je hebt voor je klant altijd de juiste beker in huis. Met de bijpassende suikersticks, creamersticks, bekerhouders en roerbenodigdheden maak je het helemaal compleet.

Hot!
Als je alleen de grote letters op de cup leest, staat er I’M HOT. Daar wil iedereen wel mee gezien worden!

Bekijk hier alle I'M concept producten

 

Marketing & Communicatie