telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten

Mogen wij Yordy Hendriks aan u voorstellen!

Mogen wij Yordy Hendriks aan u voorstellen!

 Leestijd ca. 1min

Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Yordy Hendriks.

Ik ben 36 jaar en woonachtig in Nijmegen, sinds januari dit jaar ben ik met veel plezier als accountmanager begonnen bij Avodesch.

 

"Inmiddels heb ik bij Avodesch volledig mijn draai gevonden en leer ik veel van alle facetten van de schoonmaak. Ik voel me er steeds meer in thuis."

 

Ik zie Avodesch, als een professionele, warme organisatie waarbij veel waarde wordt gehecht aan persoonlijke aandacht. Ook betrouwbaarheid, heb ik hoog in het vaandel. Deze twee kernwaarden maken mijns inziens een goede relatie met onze klant, u dus !

Het inventariseren van uw behoefte en het nakomen van gemaakte afspraken heeft voor mij de hoogste prioriteit. Het is voor mij een uitdaging om samen met u het proces van uw schoonmaakactiviteiten te doorlopen om zo tot een passend voorstel te komen. Tussentijds houd ik natuurlijk ook een vinger aan de pols door middel van een evaluatiegesprek en dit kan, naar uw wens, telefonisch of tijdens een persoonlijke afspraak. Zo kijken we samen of alles naar tevredenheid is en kunnen we desgewenst bijsturen.

Kortom; ik ben uw helpende hand voor alle schoonmaakoplossingen en ontzorg u graag.

Van maandag tot en met vrijdag kunt u mij telefonisch bereiken op het nummer: 06-53940128 of per mail: yordy@avodesch.nl

 
 
 
Marketing & Communicatie