Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Met „AD-a-Glance“ de perfecte reclameboodschap

   Leestijd ca. 1.5min

  De Tork Xpressnap® Servettendispensers kunnen veel meer dan er alleen maar leuk uitzien en passief wachten totdat een gast een servet nodig heeft om zijn functionaliteit te bewijzen. De dispensers bevatten twee vrije zijdes die eenvoudig en snel van een gepersonaliseerde reclameboodschap voorzien kunnen worden, bijvoorbeeld om een speciale actie of aanbieding onder de aandacht te brengen. Een minimale inspanning met maximaal effect:

  Onderzoek heeft uitgewezen dat één derde van alle mensen die een servet gebruiken de boodschap gelezen hebben en één tiende heeft actie ondernomen naar aanleiding van het zien van de aanbieding. Vooral exploitanten van kantines en fastfood restaurants, waar de dispensers op de tafels staan, profiteren van deze aantrekkelijke manier van reclame maken om de verkoop te bevorderen.

  Met „AD-a-Glance“ de perfecte reclameboodschap,

  minimale inspanning, maximaal effect...

   

  Met de Tork „AD-a-Glance“ Online tool maakt u in een handomdraai in het oog springende reclameboodschappen voor de Tork Xpressnap® Servettendispensers.

  De AD-a-Glance tool biedt zo'n 700 ontwerpopties in diverse thema's, bijvoorbeeld feestdagen, levensmiddelen of sport. ook is het mogelijk eigen achtergronden en logo's te gebruiken. En dat allemaal met een klik op de knop. Bovendien is het net zo eenvoudig om tekst toe te voegen aan de afbeelding. U heeft de keuze uit verschillende lettertypen, fonts, kleuren en afmetingen. Het eindresultaat kunt u als PDF opslaan en op uw eigen printer afdrukken. Nu alleen nog in de dispenser plaatsen en klaar is uw persoonlijke reclameboodschap.

  Wilt u meer halen uit uw Tork Xpressnap® Servettendispenser? Hier vindt u de Tork „AD-a-Glance“ Online tool.

   

   

  Marketing & Communicatie