Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Maak snel en eenvoudig ramen, deuren en spiegels schoon met een interieurkit!

   Leestijd ca. 1min 

  Stel de interieurkit nu zelf eenvoudig naar eigen keuze samen. Het glas en vlakmopsysteem is een innovatie uit de professionele schoonmaakbranche om op een meer makkelijke en snelle manier al het glas of andere gladde oppervlaktes binnen te reinigen.

  Door de uitschuifbare steel in combinatie met de microvezel moppen voor glas en interieur kunnen ramen, deuren en spiegels op een grotere hoogte makkelijk worden schoongemaakt. Binnen kantoren waar bureaus een sta in de weg zijn voor schoonmakers is het schoonmaken van de ramen gemakkelijker. Gebruik maken van een onstabiele trap is niet langer nodig om de hoger gelegen ramen schoon te maken.

  De glasmop heeft een hoog vuil absorberend vermogen waardoor het schoonmaken van ramen, separatieglas, spiegels en serres een eenvoudig karwei wordt. Vettige vervuiling, vingertasten en nicotineaanslag worden op een makkelijke manier weggehaald. Het glasmop systeem is bedoeld voor het reinigen van al het glas binnen.

  Let op: Het glasmop systeem is niet geschikt voor het schoonmaken van het glas buiten. Het zand op de ramen veroorzaakt in combinatie met de glasmop krassen op het glas.

  De interieur vlakmoppen zijn bedoelt voor het reinigen van overige gladde oppervlakten zoals tafels en deuren.

  Kortom:

  •          milieuvriendelijk en duurzaam in gebruik
  •          professioneel materiaal met een lange levensduur
  •          snel en eenvoudig schoonmaken van ramen, spiegels, tafels en deuren.

  Wij hebben alles wat u nodig heeft in één kit! Selecteer zelf welke onderdelen u wenst te bestellen. Alle onderdelen uit de lijst zijn compatible met elkaar.

   

  Marketing & Communicatie