Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Maak kennis met... Tom!

  Maak kennis met... Tom!

  Maak kennis met...

  Zoals jullie weten gaan wij iedere maand een medewerker aan jullie voorstellen. Vandaag stellen we jullie voor aan onze nieuwe Marketing & Sales collega Tom!

  Wie ben je?

  “Mijn naam is Tom Snapper, 35 jaar en ik woon in Didam. Ik ben getrouwd met Kim en ben trotse papa van onze zoon Noud. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn gezin, drink ik graag een speciaal biertje met mijn vrienden of ben ik op het volleybalveld te vinden..”

  Hoe lang ben je werkzaam bij Avodesch en hoe ben je bij Avodesch gekomen?

  “Ik ben nu net een maand werkzaam voor Avodesch. Hiervoor heb ik zeven jaar als manager in de retail gewerkt. Eerst drie jaar van een bekende supermarktketen en daarna vier jaar bij een telecomorganisatie. Mark, een vriend en nu ook collega, attendeerde mij op deze functie, omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdagende baan.   Mijn huidige functie is nog volop in ontwikkeling. Ik ga meerdere rollen binnen Avodesch vervullen. Enerzijds ga ik actief bijdragen aan de marketing en sales, anderzijds ga ik naar het gehele proces kijken en daar de nodige structuur wegzetten.”

  Wat vind je het leukste aan je werk bij Avodesch?

  “Dit is moeilijk te zeggen natuurlijk, als je pas vier weken in dienst bent. Wat ik al wel heb gemerkt, is dat ik hele fijne collega’s heb die alle tijd nemen om mij wegwijs te maken in de wereld van Avodesch. Daarnaast heeft dit bedrijf en deze branche veel potentie, dus de uitdaging waar ik naar op zoek was, heb ik zeker gevonden!

  Wellicht zien we elkaar in de toekomst!”

  Geschreven door:
  Linda van Vugt
  Bekijk hier alle blog's van Linda