Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Maak kennis met... Guido!

  Maak kennis met... Guido!

  Maak kennis met... Guido

  Het is een nieuwe maand en dat betekent dat we weer een medewerker aan jullie voorstellen! Vandaag stellen we jullie voor aan onze accountmanager Guido.

  Wie ben je?

  “Ik ben Guido van Keulen, 52 jaar, bijna 30 jaar getrouwd met Erica en trotse vader van drie, inmiddels volwassen kinderen. In mijn vrije tijd sta ik veel op het korfbalveld als speler bij CKV Sparta Zwolle en als selectietrainer/coach bij KV Rood-Wit in Wezep. Als er dan nog wat tijd over is sla ik erg graag een golfbal. Goede series, goede wijn, goed gezelschap, muziek en er af en toe op uit vullen de rest met gemak op.”

  Hoe lang ben je werkzaam bij Avodesch en hoe ben je bij Avodesch gekomen?

  “Komend voorjaar ben ik alweer tien jaar bij Avodesch werkzaam! Omdat ik al een jaar of zeventien in de schoonmaakbranche actief ben, spreek ik veel mensen in de branche. Ik was toentertijd toe aan een nieuwe uitdaging en ben destijds via een relatie met Avodesch in contact gekomen. De klik was meteen goed en zo zijn we inmiddels bijna tien jaar verder.”

  Wat vind je het leukste aan je werk bij Avodesch?

  “Avodesch is een enorm dynamisch bedrijf. De grote verscheidenheid en diversiteit aan klanten zoals scholen, industrie, schoonmaakbedrijven, overheid, leisure, horeca, sport en recreatie en vooral de zorgsector vragen allen om een andere aanpak.

  Juist die uitdaging om klanten het juiste advies te geven en hen te helpen de juiste keuze te maken vanuit een zorgvuldig samengesteld assortiment maakt mijn werk erg interessant, zeker als het om eigen facilitaire diensten gaat.

  Nauwe samenwerking met producenten en toeleveranciers en het intern afstemmen met marketing, logistieke en financiële afdelingen maakt je een spin in het web voor onze relaties, waardoor je hen volledig kunt ontzorgen. Op het moment dat je dat vertrouwen kunt realiseren als persoon en bedrijf, tja, dan is en wordt je werk erg leuk.”

  Geschreven door:
  Linda van Vugt
  Bekijk hier alle blog's van Linda