Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Maak kennis met… Gaby!

  Maak kennis met… Gaby!

  Maak kennis met… Gaby!

  Een nieuw jaar, een nieuwe maand en dus… een nieuwe kennismaking met één van onze collega’s! Vandaag is onze accountmanager Gaby aan de beurt! 

  Wie ben je?

  “Mijn naam is Gaby de Weerdt, ik ben verloofd en heb een zoon van 14 jaar. Ik ben geboren, getogen en woonachtig in Nijmegen. De afgelopen 23 jaar ben ik werkzaam geweest als accountmanager bij de Gelderlander.” Wat is jouw functie bij Avodesch?

  “Ik werk als accountmanager/ adviseur bij de organisatie en ik ben nu volop bezig om kennis op te doen omtrent de producten en machines die we kunnen aanbieden. Gelukkig krijg ik hierin veel ondersteuning van collega’s en ook van leveranciers. Kortom; ik heb er alle vertrouwen in dat ik mij de materie eigen zal maken, maar heb er nu al veel plezier in.

  Hoe lang ben je werkzaam bij Avodesch en hoe ben je bij Avodesch gekomen?

  Ik werk hier sinds december 2019. De wijze waarop ik aan Avodesch ben gekomen, is nogal bijzonder. Mijn partner vervulde namelijk mijn huidige functie en hij ging een nieuwe uitdaging elders aan. Voor mij was het al duidelijk dat dit de organisatie is waar ik graag wil werken en mij absoluut thuis zou voelen. En zo geschiedde.

  Wat vind je het leukste aan Avodesch?

  Hierop kan ik kort en duidelijk zijn; de sfeer! Avodesch is een gemoedelijke, maar ook zeer professionele organisatie. Mensen die hier werken hebben passie en enthousiasme voor het vak van schoonmaken en dit werkt in alles door. Het is een kleine en menselijke organisatie met korte lijnen en daar houd ik van.

  In mijn functie bezoek ik ondernemers en organisaties om ze te helpen met allerhande vragen over de schoonmaak in de breedste zin van het woord. Avodesch is leverancier van diverse merken voor chemie en hulpmaterialen maar levert ook machines, stofzuigers, werkwagens etc. voor de professionele schoonmaak. Werken als accountmanager doe ik al jaren en van het persoonlijke contact met en adviseren aan mensen krijg ik energie.

  Ik heb hier mijn plek gevonden en hoop nog lang onderdeel van Avodesch te mogen zijn!  Geschreven door:
  Linda van Vugt
  Bekijk hier alle blog's van Linda