telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten

Maak kennis met de nieuwe Tork Matic Sensor Hand Towel Dispenser

Maak kennis met de nieuwe Tork Matic Sensor Hand Towel Dispenser

Van buiten ziet de dispenser er vrijwel hetzelfde uit als zijn voorganger - maar de binnenkant beschikt over een groot aantal upgrades die het apparaat hebben verbeterd, vereenvoudigd en versneld. 

Nóg eenvoudiger te programmeren en onderhouden
Het nieuwe bedieningspaneel bevindt zich precies waar uw klanten dit willen: vooraan op een centrale plek, onder de kap. Duidelijke symbolen en intelligente gebruikersinstructies zorgen dat alle gebruikersfuncties, zoals handdoeklengte en sensorwerking heel eenvoudig in te stellen zijn - zelfs zonder de gebruikershandleiding.

 

Tork Matic Hand Towel Zwart

Tork Matic Hand Towel Wit

 

 

Wij helpen u kwaliteit te leveren.

De juiste producten hebben een positieve invloed op kwaliteit, het imago en de uitstraling van elke ruimte. Avodesch levert in samenwerking met onze leveranciers een volledig, hoogwaardig assortiment en de service en zorg die nodig zijn om aan uw specifieke wensen te voldoen. U kunt er dus op vertrouwen dat wij meer leveren - niet alleen producten maar ook een volledige oplossing die waarde toevoegt aan uw organisatie. In samenwerking met onze geselecteerde leveranciers heeft Avodesch de mogelijkheid om dispensers op Bruikleenbasis aan u ter beschikking te stellen. Hierdoor kunt u veel al kostenloos of tegen een geringe bijdrage gebruik maken van zeer geavanceerde hygiene concepten welke u vele voordelen zullen opleveren t.o.v. traditionele methoden.

 

Uw voordelen op een rij:

* Geavanceerde hygiene concepten tegen een betaalbare prijs

* Garantie op uw dispensers; indien uw dispensers defect zijn zullen deze onder garantie van de fabrikant vervangen worden.

* Uniform design, luxe uitstraling

* Betrouwbaar, grote capaciteit.

 

Dispensermontage service

Geen tijd of zin om zelf de dispensers te monteren?

Tegen een kleine vergoeding kan Avodesch dit werk uit handen nemen. Avodesch zal vakkundig en professioneel de dispensers monteren, natuurlijk gaan wij eerst met u in overleg om de juiste plaats te bepalen. De dispensers zullen afgevuld opgeleverd worden zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. U kunt gebruik maken van onze montage service vanaf 10 dispensers. De kosten voor de montage zijn slechts 7,50 € per dispenser.

Wij helpen u graag.

U kunt gebruik maken van dispensers in bruikleen vanaf 10 stuks.

 

Bekijk alle video instructies:

 

Tork Matic Dispenser instellen Tork Matic Dispenser batterijen vervangen
   
Tork Matic Dispenser installeren  Tork Matic Dispenser cassette vervangen