Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
          Kartonnen bekers     Plastic Bekers     Dekseltjes     Koffiebenodigdheden     PVC Folie     Aluminium Folie     Bakpapier     Servetten     Placemats     Tafellopers

   

  I'm Lepel Plastic 110 mm zwart 250 stuks

  Fabrikant: I'M Concept
  • Inhoud: 250 stuks
  • Kleur: Zwart
  Artikelnummer: 457412
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €7,32
  i h

  .

  Persoonlijk advies 

  Groot assortiment met 5.000 producten

  Snelle levering

   Bestel met een zakelijk account 

  Geopend tot 17.00 uur

   Klantbeoordelingen 9,5/10 

  .

  I'm Lepel Plastic 

  Je koffie- en theebekercollectie is niet compleet zonder stijlvolle roerlepel. Dit sierlijke zwarte lepeltje is speciaal ontwikkeld in de lijn van het I’M a HOT-concept, als perfecte aanvulling op de bekers in bruintinten en de representatieve zwarte deksels. Hij is daarnaast ook heel goed als klein zwart lepeltje of roerstaafje buiten dit concept te gebruiken.

  Onderscheidende lepel
  De opvallende, licht golvende vorm maakt dit een onderscheidend en luxe ogend lepeltje waarmee je je moeiteloos kunt presenteren. Het mooie, bescheiden formaat is ideaal voor gebruik bij de kleinere bekers uit ons assortiment.

  Koffie en ijs
  Je kunt het lepeltje aanbieden als roerstaafje voor in de koffie of thee, als ijslepel bij bijvoorbeeld softijs, schepijs en frozen yoghurt, of gebruiken voor andere toepassingen buiten I’M a CONCEPT. De lepeltjes worden geleverd in een mooi bedrukt duplex doosje (vanwege voedselveiligheid zijn ze verpakt in een plastic binnenzak).

  Professionele uitstraling
  In combinatie met de I’M a HOT cup-koffiebekers, suikersticks, creamersticks, deksels en bekerhouders geef je je productaanbod een professionele en eenduidige uitstraling waarmee je mooi voor de dag kunt komen. Maak je aanbod helemaal compleet met de producten uit de andere Depa-concepten, zoals het Depa Lunchconcept.

  De lepeltjes zijn ook verkrijgbaar in een langere luxeversie in een iets ander model. 

  Product labels