Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Graag willen wij Pim van Driel aan u voorstellen!

   Leestijd ca. 1 min

  Graag stel ik mij aan u voor: Mijn naam is Pim van Driel, 26 jaar oud en sinds een aantal maanden werkzaam bij Avodesch. Ondanks dat mijn vriendin dicht tegen smetvrees aanzit liep ik zelf niet direct warm voor schoonmaakmiddelen, ik had er immers zelf niet echt veel mee te maken gehad in mijn leven en zodoende ook niet echt bij stil gestaan hoe divers schoonmaak eigenlijk is!

  Daar ben ik ondertussen wel achter, talloze trainingen en gesprekken verder zie ik dat de schoonmaak essentieel is, overal waar we kijken. Iedereen maakt schoon! De kwaliteit verschilt nog al en daar ligt dan ook de uitdaging. Problemen herkennen en oplossen verloopt steeds soepeler en ik heb altijd nog een geweldig team achter mij staan wanneer ik zelf het antwoord niet direct weet.

  Ik sta voor eerlijkheid, kwaliteit en samenwerking. Een mix die ik dagelijks in mijn werkzaamheden inzet. Ik kijk er naar uit om ook met u de samenwerking op te zoeken!

  Ook in uw bedrijf is schoonmaak een belangrijk aspect, laten we samen kijken hoe we dit naar het hoogst mogelijke niveau kunnen tillen en dat wij onderweg ook nog een besparing mee kunnen nemen!

  Ik nodig u van harte uit om contact met mij op te nemen via 06-53583635 of per mail op pim@avodesch.nl.

   
  Marketing & Communicatie