Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Geef bacteriën en schimmels geen kans met de ComFort Alcoholdesinfectie Wipes

   Leestijd ca. 1min

  Geef bacteriën, schimmels en gisten geen kans met de ComFort Alcoholdesinfectie Wipes. De desinfectiedoekjes zijn uitermate geschikt voor het desinfecteren van kleine, harde oppervlakken, zoals keyboards, telefoons, deurklinken, handgrepen en gereedschappen. De doekjes zitten verpakt in een handige dispenser en zijn direct klaar voor gebruik. Even “wipen”en weg zijn de nare ziekteverwekkers. 

  De wipes zijn geschikt voor alcoholbestendige oppervlakken kleiner dan 0,5m2 en kunnen tevens worden gebruikt op oppervlakken die in contact komen met voedsel.       

  • Het product is getest volgens EN 1650:2008, EN 1276:2009 en EN 14476.
  • De wipes zijn geschikt voor eenmalig gebruik, waardoor eventuele kruisbesmetting wordt voorkomen.

  Brede toepassing

  De praktische doekjes kenmerken zich door een brede toepassing. De wipes zijn onmisbaar in iedere omgeving waar een optimale hygiëne is vereist, zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, dierenartspraktijken, laboratoria en de voedingsmiddelensector. Maar ook in een kantooromgeving bieden de wipes een snelle hygiënische oplossing. Zeker met oog op flexwerken zijn de desinfectie wipes een uitkomst.

  Kies ook voor het gemak van de ComFort Alcoholdesinfectie Wipes. De wipes zijn per 200 stuks verpakt in een compacte dispenser. Neem voor meer informatie contact op met Avodesch, via e-mail info@avodesch.nl of tel. +31 (0)24 3727292.

   

  Marketing & Communicatie