Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Zorg voor de juiste & duurzame materialen, voor optimaal resultaat!

  Zorg voor de juiste & duurzame materialen, voor optimaal resultaat!

  Zorg voor de juiste & duurzame materialen... voor optimaal resultaat!

  En ze werkten nog lang, schoon en gelukkig...

  Je staat er misschien niet altijd even goed bij stil, maar de schoonmaak is een beroep dat lichamelijk behoorlijk wat van je vraagt. Je staat in veel houdingen die rugklachten kunnen veroorzaken en moet bij plekken kunnen komen waar soms acrobatiek voor nodig is. Om die reden is het van groot belang om de werkplek van iemand die schoonmaakt zo prettig mogelijk te maken.


  Risico’s in het vak

  Als het werk voor de schoonmaker lichamelijk te belastend wordt, zal die uiteindelijk noodgedwongen moeten stoppen en zit je zonder. Dat is iets wat je helemaal niet wilt, want dan komt de hygiëne op de werkvloer in gevaar, terwijl die juist zó belangrijk is!

  De meest voorkomende risico’s waar schoonmakers mee te maken krijgen, is het werken met schoonmaakapparaten, het werken op een natte vloer en het werken met schoonmaakmiddelen waar chemicaliën inzitten.

  Weg met lichamelijke klachten

  Om degene in de schoonmaak zo optimaal mogelijk te kunnen laten werken, is het dus van belang dat je het juiste schoonmaakmateriaal ter beschikking stelt.

  Ga dus niet altijd voor de goedkoopste materialen, want dat komt de schoonmaak niet ten goede. Het is juist belangrijk om te investeren in duurzame materialen. De schoonmaker kan op die manier prettig zijn werk doen en jij ziet wel degelijk resultaat, wat jou ook weer gelukkig zal maken.

  Heb je al goed materiaal in huis, maar dreigt dat kapot te gaan? Vervang het dan op tijd! Het kost je alleen maar meer geld als je slechte of niet goed onderhouden materialen hebt. Belangrijk is dat je voor duurzame materialen gaat. Als je zorgt voor de juiste, duurzame materialen, werken jij en je schoonmaker nog lang, schoon en gelukkig!

  Vind je het lastig om de juiste materialen te vinden, dan kunnen wij je uiteraard verder helpen en voorzien van de juiste informatie. Neem gerust contact met ons op!

  Geschreven door:
  Linda van Vugt
  Bekijk hier alle blog's van Linda