Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Deze week stellen wij Ted Bronkhorst aan u voor

   Leestijd ca. 1.5min

  Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is Ted Bronkhorst.

  Ik ben 27 lentes jong en woonachtig in Velp naast Arnhem, sinds maart dit jaar ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan in de vorm van accountmanager bij Avodesch.

  " Het sociale aspect en het teamgevoel maken mij een echte teamplayer!"

   

  In mijn dagelijks leven vind ik het leuk om te sporten. Ik voetbal in het eerste bij de plaatselijke voetbalvereniging in Velp. Het sociale aspect en onderdeel zijn van een team maken mij een echte teamplayer. Daarnaast vind ik het leuk om dingen te ondernemen. Een vakantie, een sportieve uitdaging of naar een festival gaan zijn voorbeelden van activiteiten die ik graag doe.

  In de (relatieve) korte tijd die ik nu voor Avodesch werk, zijn er een aantal dingen die mij zijn opgevallen in ons bedrijf. Wij zijn een professionele organisatie waarbij kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. De klant ontzorgen is daar een onderdeel van en dat is iets waar wij graag een rol in spelen.

  Fijne collega’s, een goede werksfeer en elke dag een nieuwe uitdaging maakt het dat ik elke dag met veel plezier naar mijn “werk” ga!

  "Wanneer u kiest voor Avodesch, kiest u ook voor mij, wat eigenlijk wil zeggen dat u mij er gratis bij krijgt."

   

  Ik ben verantwoordelijk voor een groot deel van Gelderland. Vrijwel alles rechts van de A50 en onder de A1 in Gelderland valt onder mijn regio.

  Voordat ik bij Avodesch kwam werken had ik geen idee hoe divers de schoonmaakbranche eigenlijk is. Nu, een aantal maanden verder weet ik wel beter en kan ik u zeggen dat er een hoop facetten zijn waar wij u bij kunnen helpen of ondersteunen. Graag help ik u bij het verbeteren van de schoonmaak. Wilt u een advies over de schoonmaak dan voorzie ik u graag van informatie.

  Wanneer u kiest voor Avodesch, kiest u ook voor mij wat eigenlijk wil zeggen dat u mij er gratis bij krijgt!

  Van maandag tot en met vrijdag kunt u mij telefonisch bereiken op het nummer: 06-20436910 of per mail: Ted@avodesch.nl

   
   
  Marketing & Communicatie