Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Eenvoudig desinfecteren met Wecoline kant en klare desinfectiedoeken

   Leestijd ca. 3min

  Het Wecoline Clean ’n Easy concept is uitgebreid met een Ctgb geregistreerde desinfectie foamspray. Een formule op basis van 2,5% melkzuur en 2,5% waterstofperoxide. De ongeparfumeerde vloeistof doodt virussen, bacteriën en gisten op oppervlakken en voorwerpen binnen 1 minuut voor de toepassingen PT02 en PT04.

  De 750 ml fles is uitgevoerd met een foamkop waardoor nevel tijdens gebruik voorkomen wordt. Omdat het middel geen alcohol en chloor bevat is naspoelen niet nodig en is het veilig qua verpakking, transport en opslag.

  Ook voor bestrijding van schimmels

  De foamspray is toepasbaar binnen de zorgsector als ook in de voedselverwerkende industrie. Voor deze laatste toepassing is het van belang dat ook schimmels bestreden worden. Dan geldt voor de foam een inwerktijd van 2 minuten.

  Voor optimale hygiëne adviseert Wecoline de foamspray in combinatie met de single use microvezeldoek te gebruiken. De kans op kruisbesmetting is nihil omdat de doek na gebruik direct wordt weggegooid. Logistieke wasprocessen zijn niet aan de orde.

  Het product is bij het Ctgb geregistreerd onder nummer 15579N.

  Zo EASY werkt het:

  Het Wecoline Clean 'n Easy concept

  Het totale Clean ’n Easy concept omvat kant en klare non woven doeken en vloermoppen, droge microvezel producten, een absorpmat en hardware. Eind 2017 kwam Wecoline met de Clean ’n Easy geïmpregneerde desinfectiedoek, geregistreerd bij het Ctgb onder nummer 15476N. Clean 'n Easy is daarmee de oplossing om hygiënisch en efficiënt te kunnen reinigen én desinfecteren.

  Meer informatie en verkrijgbaarheid

  Zowel de foamspray als de kant en klare doeken zijn uit voorraad leverbaar.

  Voor meer informatie over desinfectie, het Clean ’n Easy concept of de toepasbaarheid kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers.

  >>Meer informatie over de desinfectie foamspray met toelatingsnummer 15579N:

  De Clean 'n Easy desinfectie foamspray is een formule op basis van 2,5% waterstofperoxide en 2,5% melkzuur. Binnen 1 minuut zijn virussen, bacteriën en gisten gedood. Voor schimmels geldt een inwerktijd van 2 minuten.

  De foamspray werkt optimaal in combinatie met de Clean ’n Easy microvezeldoek op rol: altijd schone materialen en kans op kruisbesmetting nihil.

  Het nieuwe Clean ‘n Easy Desinfectie is speciaal ontworpen voor het desinfecteren zonder naspoelen. Dit unieke product doodt binnen twee minuten bacteriën en gisten. Het laat geen actieve residuen achter. Het actieve ingrediënt valt uiteen in water en zuurstof.
  De doeken zijn effectief inzetbaar in de gezondheidszorg en in de voedingsmiddelenindustrie. Het biedt de gebruiker de mogelijkheid om oppervlakken makkelijk te desinfecteren om vrij wel direct verder te werken onder hygiënische omstandigheden.

  Marketing & Communicatie