Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
          Kartonnen bekers     Plastic Bekers     Dekseltjes     Koffiebenodigdheden     PVC Folie     Aluminium Folie     Bakpapier     Servetten     Placemats     Tafellopers

   

  Depa Beker Karton 180 ml Ruit 2500 stuks

  • Inhoud: 180 milliliter
  • Verpakking: 2.500 stuks
  • Kleur: Rood/Ruit
  Artikelnummer: 450471
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €55,80
  i h

  Depa Beker Karton - Populaire koffiebeker

  Wie kent hem niet: de populaire Scotty met de vrolijke ruit van de Schotse kilt. Deze opvallende koffiebeker is geschikt voor het serveren van allerlei warme en koude dranken zoals koffie, thee, chocomel, cappuccino en frisdranken.

  Genieten met gemak
  Scottybekers brengen gemak en genieten samen: ze voldoen aan alle eisen voor voedselveiligheid en zijn hygiënisch, waterafstotend, eenvoudig stapelbaar, gemakkelijk in het gebruik en goed te ontnesten (per stuk van de stapel te pakken).

  Veelzijdige kwaliteit
  Deze lichtgewicht kwaliteitsbeker is gemaakt van stevig karton, ligt prettig in de hand en is fijn om uit te drinken. Hij is breed inzetbaar door horeca en catering en ideaal voor het bedrijfsleven en to-go-gebruik.

  Milieubewust
  Onze Scotty is bovendien voorzien van het logo van Stichting Nederland Schoon en daarmee uniek in Nederland! Kies voor deze milieubewuste beker en attendeer je gasten met een speelse boodschap op het voorkomen van zwerfafval op straat.

  Gemakkelijk meenemen
  Sluit je Scotty-bekers eventueel af met een losse deksel voor kartonnen drinkbekers. Zo kan je klant zijn drank langer warm houden en gemakkelijk lekvrij meenemen.

  Ook verkrijgbaar in de witbruine versie met Schotse ruit en een inhoud van 150 ml.

  Product labels