telefoon  024 - 372 72 92
Zoek
Filters
Sluiten

De Pearl Line breidt zich wederom uit!

De Pearl Line breidt zich wederom uit!

De hoogwaardige dispenserlijn voor de professionele gebruiker is wederom uitgebreid met een nieuw pareltje! Aan het assortiment is toegevoegd de Pearl Handdoekautomaat Autocut Mini Matic XL. Verkrijgbaar in de kleuren chique zwart en fris wit.

 “De meest compacte op de markt”

De Autocut Mini Matic XL is groots in het klein zijn. Het formaat is toepasbaar in zelfs de kleinste ruimtes en dat met het gebruik van een grote handdoekrol! U heeft de meeste meters papier in de kleinste dispenser. U heeft in totaal voor maar liefst 165 meter aan handdoekpapier in de dispenser! Volstaat voor 700 handdrogingen.

Wassen en papierdroging blijft de meest hygiënische combinatie en dat in 10 seconden! 

Verder wijzen wij u graag op de vele voordelen van onze nieuwe dispenser:

Het geluidsarme mechanisme is uitermate geschikt voor de gezondheidszorg. Zeer laag verbruik ten opzichte van andere systemen. Zelfs met natte handen garanderen wij zeer sterk papier bij gebruik. U boekt tevens een tijdwinst op uw schoonmaakpersoneel, door de extra handdrogingen.

Meer handdrogingen betekent minder vaak verwisselen! Zoals u van de Pearl Line gewend bent is de Autocut Mini Matic XL uitgerust met een semi transparante cover zodat u in een oogopslag een duidelijk beeld heeft hoe groot de aanwezige rol is. Denk aan het comfort en snelheid die het personeel hiermee kan winnen! De dispenser is te openen met de universele sleutel welke gebruikt wordt voor de gehele Pearl dispenserlijn.

MVO, duurzaamheid en het milieu vormen een rode draad in onze bedrijfsvoering. In alle bedrijfsprocessen houden wij zoveel mogelijk rekening met de ecologische, sociale en economische omgeving. De handdoekrollen bevatten het Europees Ecolabel en het FSC keurmerk. Door de compacte rollen van de Autocut Mini Matic XL, gaan er meer meters op een pallet en dit betekent weer minder transport. Voor u goed maar ook voor het milieu!

Bekijk nu onze nieuwste brochure via deze link.