Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  CWS Paradise Air Bar - een geheel nieuwe geurdimensie

  Met de nieuwe Paradise Air Bar, veroorzaakt CWS een revolutie onder de  kamergeuren. Spontaan schakelen tussen twee verschillende geurtonen of de geurintensiteit opvoeren als dat nodig is? Geen enkel probleem! De Air Bar is de eerste geurdispenser met een geïntegreerde gebruikersinterface, gemakkelijk in gebruik en voorzien van een aantal instellingen.

   

  Of het nu toiletruimtes, recepties, vergaderzalen, spa's of rookruimtes betreft, een gezellige kamergeur is slechts een druk op de knop van u verwijdert. Het fraaie design maakt de Air Bar tot high lite in elke kamer.

  Binnenkort verkrijgbaar bij Avodesch! Informeer alvast naar de mogelijkheden. 

  Het intelligente Paradise Air Bar geursysteem van CWS verrast door veelzijdigheid

  • Nieuw geursysteem met geïntegreerd gebruikersinterface en intuïtieve bediening en werking
  • Negen duurzame geuren
  • Geschikt voor verschillende ruimtes en kamers
  • Elegant, innovatief design
  • Beschikbaar in huur met of zonder full-service contract

  Aangename geurervaring: nare luchtjes worden geneutraliseerd.

  Dit is een probleem dat we allemaal kennen: onaangename geuren tijdens een conferentie. De concentratie neemt af en ondanks frequente ventilatie wordt de atmosfeer in de ruimte gewoon niet beter. De nieuwe Air Bar geurdispenser zorgt er voor dat de sfeer in gesloten ruimtes wél aangenaam blijft. Dankzij de negen speciale en verschillende geuren wordt effectief gefocust op nare luchtjes zoals zweet, rook en toiletgeuren, maar zélf zijn de geuren niet benauwend. "Bij de ontwikkeling van de geuren voor CWS, was het bijzonder belangrijk voor ons dat de nieuwe geuren de nare luchtjes neutraliseerden in plaats van ze alleen te verdoezelen. Daarom ontwikkelden wij speciale eigenschappen, de z.g. geurneutralisators, aldus parfumeur Fred Naraschkewitch van internationaal geurexpert Fragrance Resources GmbH. Daarnaast zijn bij de geuren uitsluitend componenten gebruikt die niet schadelijk zijn voor mens of milieu. De hypoallergene werking is getest en bevestigd door een onafhankelijk instituut. De gebruiker kan zelf, direct via de dispenser, instellen hoe sterk een geur wordt ingezet. De geur wordt geleidelijk door de ruimte verspreid via een diffusiesysteem – dus niet gespoten. Twee cartridges in de dispenser staan garant voor een continue geurervaring gedurende zes maanden *). Zodra één cartridge leeg is, schakelt het apparaat automatisch over op de tweede cartridge.

  Geur na een druk op de knop: intuïtief en slim

  De gebruikersinterface van de dispenser biedt een ruim aantal instellingen en is gemakkelijk gelijktijdig te gebruiken. U kunt schakelen tussen de twee verschillende cartridges / geuren wanneer u maar wilt. De geurintensiteit kan op vier niveaus worden ingesteld en kan, indien gewenst, in een oogwenk worden gewijzigd. Een wit servicelampje aan de buitenkant van de automaat waarschuwt als het tijd is om de geurcartridges of batterijen te vervangen.

  Een keur aan mogelijkheden: voel je lekker in je omgeving

  De Air Bar is niet alleen geschikt voor het elimineren van nare luchtjes in toiletten en conferentiezalen, maar kan ook een aangename sfeer in recepties en spa's creëren. Het biedt een "vers" alternatief in zorginstellingen en kantoorgebouwen waar het niet altijd mogelijk is om goed te ventileren. Het geursysteem is ook uitermate geschikt om de lucht op plekken waar gerookt wordt te neutraliseren.

  De negen CWS geuren zijn genaamd:

  Elk op hun beurt zijn ze afgestemd op specifieke toepassingsgebieden en daardoor bijzonder effectief onder elke omstandigheid.

  Puur functioneel en elegant: een modern design

  Door het minimalistische ontwerp heeft de Air Bar een elegante, moderne uitstraling en integreert het geursysteem in elke omgeving. De Air Bar kan eenvoudig worden gemonteerd op elke muur. Verwisselbare kleurelementen in de zeven kleuren van de ParadiseLine zorgen er voor dat de dispenser altijd bij de overige producten uit deze productlijn past.

  Met of zonder: Full service

  De CWS Air Bar kan met of zonder onze full service abonnement worden gehuurd. Full service houdt in dat naast installatie en onderhoud, ook het complete onderhoud inclusief dispenserinstellingen, levering en vervanging van verbruiksartikelen zoals cartridges en batterijen plaatsvindt.

  Over CWS

  CWS Nederland B.V. is een dochteronderneming van één van de internationaal toonaangevende leveranciers van professionele en innovatieve allround oplossingen voor sanitaire ruimtes en textieldiensten. Hiertoe behoren o.a. de bekende CWS handdoek-, zeep-en geur-dispensers, entreematten en milieuvriendelijke sensor-kraanconcepten en Washroom Media. Onze klanten profiteren van de professionele allround dienstverlening, inclusief persoonlijk advies en regelmatig onderhoud. Het hoofdkantoor is gevestigd in Duitsland en is een dochteronderneming van het Haniel-concern. Haniel heeft een totale verkoopomzet van ± 27 miljard euro per jaar en heeft ongeveer 56.000 werknemers en is een van meest succesvolle Duitse familiebedrijven ter wereld.

  *) Gebaseerd op ongeveer 12 uur gebruik, 7 dagen per week, intensiteit niveau 3, kamertemperatuur 20 ° C

   

   

  Bron: CWS