Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Cleanfix introduceert: Edgefix XL

  De EdgeFix maakt 3.000 voor- en achterwaartse bewegingen per minuut! Daar kan dus geen doodlebug tegenop! Aan de vorm en formaat van de Edgefix is duidelijk zichtbaar dat deze machine speciaal ontwikkeld is voor reiniging van randen, hoeken, trappen, onder kasten en kleine ruimten. Ideaal om randvergoring van jaren definitief schoon te maken!

   

  Hieronder 4 redenen waarom de Edgefix XL methode bijzonder is:  

  1 ''Alleskunner'

   

  Met de Edgefix methode kunt u vrijwel iedere bewerking op vloeren uitvoeren.
  U kunt vloeren o.a.: (diep) reinigen, strippen, polijsten, schuren, renoveren en preppen.  

  De Edgefix methode kan daarnaast op praktisch ieder type vloer ingezet worden. 
  Denk dus niet alleen aan de standaard vloeren als linoleum, PVC of tegels. Ook vloerbedekking, siergrindvloeren en hout kunt u moeiteloos bewerken. 

   

  2 Sneller, effectiever en efficiënter

   

  De Edgefix machine maakt 2800 cirkeltjes van 7 mm per minuut. Deze zeer hoge snelheid van bewegingen zorgt voor een ongekende effectiviteit in zeer korte tijd.

  Deze kleine beweging heeft o.a. als voordeel dat het oppervlak dieper gereinigd wordt. Door de kleine beweging gaat de vezel in de porie en in de voeg. De beweging van een traditionele reinigingsmachine is hiervoor te lang waardoor de vezel altijd over de porie of voeg draait. 

  De druk op de pad/borstel is variabel en is tussen 45 en 117 kg. U bepaalt, afhankelijk van de toepassing, hoeveel gewicht u wilt gebruiken. Een juiste pad of borstel in combinatie met de beweging zorgt voor ''Aanzienlijk betere prestaties in kortere tijd met minder kosten''.

   

  3 Ergonomisch en gebruiksvriendelijk 

   

  Dankzij het grote aantal toeren lijkt het alsof de machine zweeft. U kunt als gebruiker dan ook zonder moeite de machine in iedere gewenste richting bewegen. 

  Omdat wij tussen het bewegende deel en het handvat gekozen hebben voor 8 trillingdempers is de trilling in het handvat te verwaarlozen. 

  Het handvat is in hoogte te verstellen met de voet, dus zonder te bukken. Zo kan iedereen op een ergonomische manier met de machine werken. Het verstellen van de steel gaat niet ten kosten van de balans en de pad blijft dus altijd perfect in evenwicht.

  De Edgefix XL is rechthoekig, dit geeft voor de gebruiker een groot gemak omdat hij tegen de plinten en in de hoeken komt. Dit kan hij overigens doen zonder strepen achter te laten op de plint dankzij de ''non marking'' bumpers die gebruikt zijn op alle kanten van de machine. 
   

  4 Technische hoogstandjes & zware onderdelen


  Volledig RVS, zwaar excentriek en grote trillingsrubbers. Slechts enkele voorbeelden van onze intentie met deze machine: Een vernieuwende, oerdegelijke machine ontwikkelen die zich niet alleen qua prestatie, maar ook in kwaliteit onderscheid. 

   

   

  Bekijk hier de Edgefix XL product pagina.