Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
            Oogbescherming        Mondmaskers        Hoofdbescherming        Mouwovertrekken       Schorten        Overals en jassen        Gehoorbescherming        Dispensers            Infectiepreventie 

   

  Cederroth Oogspoel Fles 2x500 ml

  Artikelnummer: 8.70.505.00
  Beschikbaarheid: Leverbaar binnen 5 werkdagen
  €31,71
  i h

  .

  Persoonlijk advies 

  Groot assortiment met 5.000 producten

  Snelle levering

   Bestel met een zakelijk account 

  Geopend tot 17.00 uur

   Klantbeoordelingen 9,5/10 

  .

  Cederroth Oogspoel Fles 2x500 ml

  Deze Oogspoelfles van Cederroth bestaat uit twee flessen van 500 ml met een steriele gebufferde oplossing van keukenzout (NaCl). De oogdouche neutraliseert op effectieve manier zuren en basen die per ongeluk in de ogen zijn gekomen. Tijdens het oogbadje wordt het oog open gehouden en de oplossing zonder verspilling toegediend.Hierdoor wordt de oogreflex tegengehouden zodat de gevaarlijke stoffen eenvoudig en snel kunnen worden geneutraliseerd en weggespoeld. De gebruiksaanwijzing van Cederrroth is op de fles afdrukt met drie duidelijke illustraties. Een oogspoelfles Cedderroth is eenmalig in gebruik.

  Overige informatie

  Deze oogspoelfles is voor het schoonspoelen van vuil en schadelijke stoffen. Bij blootstelling aan zuur of alkali meerdere flessen gebruiken, spoel gedurende tenminste 5-15 min en raadpleeg altijd een arts. Gebruik de oplossing alleen indien deze helder is en de fles intacts is. Voor uitwendig gebruik. Niet gebruiken bij kinderen onder de 3 jaar.Inhoud: Isotone natriumchloride oplossing met boraatbuffer.

  Product labels