Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Blog van Sergo Stijnen

   Leestijd ca. 1min 

  Herkenbaar? Je zit in je auto en moet nodig naar het toilet...

  Afgelopen week was het weer eens zo ver. Na een goed gesprek en 2 glazen thee, stapte ik in mijn auto. Nog geen half uur verder, moest ik nodig naar het toilet. Aangezien ik moest tanken, dacht ik; laat ik dit meteen combineren met het benodigde toiletbezoek!

  Eenmaal in de rij naar de kassa, viel mij op dat er geen toilet te zien was. "Het zal toch niet waar zijn. Geen toilet?! Ik kan niet meer veel langer wachten”; schoot door mijn hoofd.

  Gelukkig bood de dame aan de kassa uitkomst. “Nee meneer, het toilet is aan de achterzijde. Ik open vanuit hier de deur.”

  Met enige vaart spoedde ik mij richting het toilet, deed de deur open en trof een toilet aan dat tja... 'niet echt schoon was'.

  Het schoonmaakrooster (keurig aan de muur), bevestigde mijn indruk; de laatste 3 dagen waren niet voorzien van een paraaf. "Hier is 3  dagen niet schoongemaakt!" Met enige tegenzin maakte ik snel gebruik van het toilet, liep terug naar mijn auto en dacht: "Volgende keer toch maar ergens anders tanken, een schoon toilet is veel waard!"

  Onderzoek wijst uit dat een slecht einde zal leiden tot het negatief ervaren van de volledige dienstverlening.

  Tanken kun je overal, maar een schoon toilet...

  https://www.linkedin.com/in/sergostijnen/