Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Blog Guido

   Leestijd ca. 1.5min

  Welkom bij de nieuwe video van Avodesch! Voor diegene die mij niet kennen, mijn naam is Guido van Keulen, al enige jaren ben ik werkzaam bij Avodesch. Mijn regio is met name in het noorden. Dat kan de reden zijn dat wij nog geen kennis hebben gemaakt. Ik heb voor jullie een leuke video gemaakt: 

  Lopen jullie met mij mee?

   

  In deze video maken we in vogelvlucht een rondje en vertel ik waarom je bij ons aan het juiste adres bent.  

   

   

  Sanitaire oplossingen.

   

  Bij Avodesch hebben wij diverse oplossingen op sanitair gebied en werken wij samen met diverse merken zodat wij altijd een passende oplossing kunnen bieden voor uw sanitaire ruimte. Zo heeft CWS een lijn met o.a. katoenen handdoekrollen, Satino Black een uniek Cradle to Cradle concept en Tork een zeer innovatie dispenser lijn. Naast deze merken zijn er nog tal van andere mogelijkheden om u te helpen met de juiste oplossing voor uw toiletruimte.

   

   

   

  Schoonmaaktrainingen

   

  Bij Avodesch verzorgen we regelmatig trainingen voor onze klanten eventueel in samenwerking met een leverancier. Dit kan bij u op locatie, of in de trainingsruimte bij Avodesch. Uw personeel wordt getraind zodat zij prettig, efficient maar ook ergonomisch te werk gaan.

   

   

  Wij zijn uw voorraadkast.

   

  Avodesch is een schoonmaakgroothandel, en dat nemen wij natuurlijk erg serieus. In onze 2 magazijnen staan de belangrijkste producten altijd voor u klaar. Daarnaast staan er nog meer dan 20.000 artikelen bij onze fabrikanten binnen handbereik. Kortom: uw voorraad is een zorg minder.

   

   

   

   

  Eigen chauffeurs, service to the max.

   

  Eigen chauffeurs heeft enorm veel voordelen, zo zijn wij zeer flexibel, razend snel en zetten wij indien gewenst de producten in de werkkast. Jamy, Martus en Peter kennen onze klanten als geen ander en weten precies wat er belangrijk is. 

   

   

   

   

   

   

  Koffie en een kadootje.

   

  Wilt u een keer met mij of met een van mijn collega's in gesprek? Geen probleem, wij maken graag tijd voor u vrij. Zorgt u voor een kop koffie dan nemen wij nog een kadootje voor u mee. Wij vinden het leuk om over schoonmaak te praten en kijken graag of uw schoonmaak beter en misschien ook nog voordeliger kan. Een goed gesprek kan immers nooit kwaad.

   

   

  Marketing & Communicatie