Zoek
Alle categorieën
  Menu Sluiten
  Terug

  Gegarandeerd een perfect resultaat in uw keuken met Tana Grease classic!

   Leestijd ca. 2min

  Persoonlijk vind ik hygiëne in de keuken erg belangrijk, want van slechte hygiëne word je ziek. Ongedierte vinden in niet goed gereinigd keukens makkelijk hun weg en vermenigvuldigen zich. Het gevaar hierin is dat je het vaak niet ziet.

  Zelf zorg ik ervoor dat mijn keuken altijd schoon is, omdat bacteriën in je eten kunnen komen tijdens het bereiden en via deze weg snel in je lichaam komen.

  Probleem

  Olie- en vetresten zijn vrijwel in iedere keuken een dagelijks veel voorkomend probleem. Als je iets gebakken hebt zit het vet vrijwel overal en moet je hier vaak goed op boenen om dit schoon te krijgen. En al helemaal als je het niet meteen verwijderd. Ditzelfde geld ook voor kalkvlekken, eiwit- en zetmeelresten, welke ook een bron van bacteriën zijn.

  Wees nu eens eerlijk, een smerige keuken ziet er ook gewoon niet uit. Als je dan het optische toch schoon gaat maken, waarom reinig je dan niet meteen het ongeziene kwaad waar je ziek van word.    

  Bacteriën

  Om te beginnen zijn niet alle bacteriën schadelijk, gelukkig anders zouden we namelijk continu ziek zijn. Echter is het toch wel belangrijk dat je goed op de hygiëne in je keuken let, want er zijn ook ziekmakende bacteriën die niet met het blote oog waarneembaar zijn. Ziekmakende bacteriën die in je eten komen kunnen bijvoorbeeld een voedselinfectie veroorzaken. Bacteriën hebben vooral veel effect bij dierlijke producten, zoals vlees, vis, ei en zuivel. Bacteriën vermeerderen zich snel. Dit doen ze door zich in tweeën te delen. Deze twee nieuwe bacteriën delen zich vervolgens weer in tweeën enz. Zo kunnen er bij een temp van 15c◦ uit één enkele bacterie in ongeveer 7 uur miljoenen bacteriën ontstaan!  

  Advies

  Ik adviseer de Tana Grease classic deze heeft als voordeel dat het een milieuvriendelijk en universeel product is. Dankzij de speciale samenstelling kan het product gebruikt worden op alle plaatsen en op alle oppervlakken die in contact komen met voedingswaren, zoals keukenwerkoppervlakken, snijdgereedschap, koelkasten, wasbekkens, ovens, keukenapparatuur, afzuigkappen, microgolfovens, enz.

  De Grease Classic mag puur of verdund gebruikt worden. Daardoor is het gemakkelijk te gebruiken door de vernevelaar op de flacon, maar ook met een sproeimachine of hogedrukreiniger. 

  Dan denk je, maar dat is zeker heel duur? Toch is dit een goedkope oplossing, omdat de doserende vernevelaar precies de juist hoeveelheid reinigingsmiddel afgeeft en je dus nooit teveel gebruikt. Ik gebruikte eerst altijd gewoon een consumenten keukenreiniger. Dit product is wel iets duurder, maar je hebt van de Grease classic gewoon een stuk minder nodig. En het scheelt je ook gewoon een hoop tijd, normaal moest ik drie keer echt met een schuursponsje boenen. Nu pak ik een beetje spray, plus een microvezeldoek en al het vuil is zo weg. Prima oplossing! 

    
   

   

   

   

  Marketing & Communicatie